logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Tour de Bönde pakettiin Vaasassa

Sport–HIFK klo 18:30. Tsekkaa HIFK:n kokoonpano!

Stadilaisten kolmen vierasottelun viikko päättyy tänään lauantaina Vaasassa Sportia vastaan pelattavaan matsiin. HIFK otti perjantaina täydet kolme pistettä Jyväskylästä ja Tour de Böndelle haetaan huipennusta ryöstön merkeissä myös Vaasasta.

Tour de Bönde

Ässät–HIFK 1 – 3
SaiPa–HIFK 6 – 4
JYP–HIFK 1 – 4
Sport–HIFK X – X

Tulikuuma Turunen

Perjantaina HIFK:lla oli vastassa hyvässä vireessä ollut joukkue. Tänään illan isäntä puolestaan elää hankalaa vaihetta. Sport on voittanut tällä kaudella ainoastaan kolme ottelua. Kahdesta viimeisestä matsistaan vaasalaiset ovat kuitenkin onnistuneet raapimaan yhteensä kaksi pistettä TPS:aa ja Tapparaa vastaan.

HIFK on edelleen sarjan kärjessä luotujen maalipaikkojen määrässä ja viime aikoina tehojakin on löytynyt. Teemu Turunen iski perjantaina JYPiä vastaan tehot 1+1 ja on tehnyt nyt neljässä peräkkäisessä ottelussa vähintään kaksi pistettä iltaa kohden.

”Teme” on noussut vaisumman syyskuun (3+2) jälkeen sarjan pistepörssissä sijalle kahdeksan ja hengittää jo kuumimman kärjen niskaan. Lokakuun seitsemässä matsissa HIFK:n kultakypärä on tehnyt kolme maalia ja antanut seitsemän syöttöpistettä.

Samoilla mennään

HIFK lähtee illan matsiin täysin samoilla ketjukoostumuksilla kuin edellisiltana JYPiä vastaan.

Myös eilen loistanut Frans Tuohimaa jatkaa maalinsuulla.

 

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

50 Frans Tuohimaa
70 Andreas Bernard (varalla)

Hyökkääjät

85 Jesse Saarinen – 76 Jere Sallinen – 51 Juha Jääskä
77 Teemu Turunen – 13 Otto Paajanen – 54 Sebastian Dyk
14 Teemu Engberg – 15 Anton Lundell – 18 Teemu Tallberg
32 Lennart Petrell – 45 Micke Åsten – 19 Juho Keränen

Puolustajat

36 Joonas Järvinen – 10 Mikko Kousa
28 Rony Ahonen – 57 Johan Motin
8 Ville Varakas – 6 Joonas Lyytinen

34 Aleksi Laakso

Loukkaantuneet: Atte Engren (1 viikkoa), Roope Taponen (1-2 viikkoa), Markus Kankaanperä (2-4 viikkoa), Iikka Kangasniemi (day-to-day), Thomas Nykopp (6-8 viikkoa)

 

IFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Teemu TurunenTour de Bönde pakettiin Vaasassa

Näytä kaikki uutiset