logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Joona Luoto: Pelaan isolla sydämellä joukkueelle

play

Joona Luoto on NHL-seura Winnipeg Jetsin sopimuspelaaja.

HIFK:n hyökkäysosasto laajeni alkuviikosta, kun 23-vuotias Joona Luoto liittyi joukkueeseen. Tampereelta kotoisin oleva 190-senttinen laitahyökkääjä iloitsee liittymisestään stadilaisiin.

– Kivaa päästä jengiin kiinni ja jäälle. Kovaa ollaan treeneissä menty ja ylipäätään mukava kuulua joukkueeseen tällä hetkellä, Luoto kertoo.

NHL-seura Winnipeg Jetsin sopimuspelaaja on pitänyt itsensä kondiksessa Suomessa. NHL-kausi 2019-2020 päättyi vasta viime yönä eikä seuraavan sesongin aikataulua ole vielä lyöty lukkoon.

Tapparan kasvatti pelasi kaksi täyttä Liigakautta ennen siirtymistään taalajäille.

– Halusin uusia virikkeitä uralleni. Mahdollisuus pelata Pohjois-Amerikassa tuli hyvään saumaan ja siellä olen joutunut kasvamaan henkisesti ihmisenä todella paljon. Se on vienyt minua pelaajana paljon eteenpäin, enkä vaihtaisi sitä kokemusta mihinkään.

Nyt Luodon otteista päästään nauttimaan HIFK:ssa. Nuori hyökkääjä tietää, mitä ajaltaan Stadissa haluaa.

– Haluan pelata lätkää ja auttaa joukkuetta voittamaan. Olen aina pelannut isolla sydämellä joukkueelle ja sitä aion tehdä täälläkin. Voittaminen merkitsee minulle kaikista eniten.

HIFK:n Liigakausi 2020-2021 alkaa perjantaina 2. lokakuuta vierasottelulla JYPiä vastaan. Nordiksella skulataan heti lauantaina, kun Ilves haastaa stadilaiset.

Osta liput HIFK-Ilves-matsiin Ticketmasterista!

Joona Luoto: Pelaan isolla sydämellä joukkueelle

Näytä kaikki uutiset