Perjantaiksi Hämeenlinnaan – Uroselle Liigadebyytti

HPK-HIFK klo 18:30.

HIFK:n dösä suuntasi perjantaina kohti Hämeenlinnaa, missä stadilaiset pelaavat viikon toisen matsinsa. Keskiviikkona startannut matsiviikko käynnistyi jatkoaikavoitolla Sportista.

Illan joukkueet kohtasivat edellisen kerran kauden avauksessa 14. syyskuuta Nordiksella. HIFK voitti Kerhon kotonaan lukemin 4–1. C More näyttää illan ottelun suorana klo 18:15 alkaen.

Tuoreita jalkoja

HIFK:n kokoonpanossa nähdään tänään kolme tällä kaudella ensiesiintymisensä tekevää pelaajaa.

Viime keväänä tuomitun kuuden ottelun pelikieltonsa kärsinyt puolustaja Johan Motin pääsee vihdoin irti. Motinilla on ollut kahdella edellisellä kaudella HIFK:n paras +/- -tilasto. 32-vuotias ruotsalainen tuo jämäkkyyttä ja luotettavuutta stadilaisten alakertaan ja Motin on myös äärimmäisen arvokas alivoimauurastaja.

Hyökkäysosastolla nähdään kaksi uutta nimeä liigapelien kokoonpanossa tällä kaudella. 20-vuotias Jesse Seppälä ja 17-vuotias Tuomas Uronen esiintyivät jo harjoituskaudella pirteästi. Kaksikko on kuulunut Kollien tehokkaimpiin pelaajiin U20 SM-alkusarjassa. Seppälä on merkkauttanut kuuteen peliin tehot 2+4=6, Uronen yhtä moneen matsiin 3+4=7. Illan ottelu on 17-vuotiaan Urosen ensimmäinen miesten tasolla.

 

HIFK:N KOKOONPANO

MAALIVAHDIT

53 Niilo Halonen
30 Roope Taponen (varalla)

HYÖKKÄÄJÄT

33 Roni Hirvonen – 31 Eetu Koivistoinen – 54 Sebastian Dyk
51 Juha Jääskä – 81 Iiro Pakarinen – 79 Olli Palola
18 Teemu Tallberg – 13 Otto Paajanen – 21 Otto Karvinen
45 Micke Åsten – 78 Jesse Seppälä – 29 Tuomas Uronen
25 Kasper Halttunen

PUOLUSTAJAT

11 Ilari Melart – 52 Otso Rantakari
55 Kasper Kotkansalo – 57 Johan Motin
42 Eddie Larsson – 41 Otto Salin

Loukkaantuneet: Julius Nättinen (week-to-week), Miro Väänänen (week-to-week)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Näytä kaikki uutiset