Sydämeltään punaisille

 

HIFK:n perinteinen ulkomainoskampanja käynnistyi 21.8. pääkaupunkiseudulla

Helsinki on Suomen ainoa suurkaupunki. Mainoksissa näkyvät kielet ovat vain pintaraapaisu kaikista niistä kielistä, joita Stadissa puhutaan.

On ihan sama, mistä tulet tai mitä kieltä puhut. Asenne ratkaisee. HIFK:hon ovat tervetulleita kaikki, jotka jakavat samat arvot.

Sydämeltään me olemme kaikki punaisia.

Kerran, aina.

”En gång, alltid” – kieliversioita on 12 persiasta saksaan ja vietnamista viroon. Kampanja näkyi Clear Channelin sekä Jcdecaux’n ulkopinnoissa pääkaupunkiseudulla. Tavoitteena oli luoda ikonen ”En gång, alltid” useilla eri kielillä, kaikki ovat tervetulleita HIFK:hon. HIFK on iso yhdeksän lajin monilajiseura. 

 

Lisäksi kampanja jalkautui kaikille Liiga-paikkakunnille -jokaisen paikkakunnan ulkonäyttöihin. Punaiset paidat ovat tuttu näky jokaisessa Liigahallissa. Sydämeltään punaisia on koko Suomessa!

Kolmannella viikolla  HIFK:n kampanja jalkautui Uudenmaan, Tampereen, Turun ja Oulun radiokanaville, sekä kauppakeskuksiin. Petteri Summasen spiikkaamat äänituotokset taipuivat myös TikTok-videoiksi. Kampanjakokonaisuus toteutettiin yhdessä hasan&partners’in osaavien tekijöiden kanssa. Äänituotannon kumppanina toimi Inkfish. 

 

Kauden avausottelu pelattiin keskiviikkona 20.9. Kampanja huipentui, kun Cmore ja HIFK toteuttivat yhdessä viittomakielisen selostuksen HIFK-KooKoo -otteluun. Lue lisää tästä.  Ihan sama missä asut ja mitä kieltä puhut -HIFK kuuluu kaikille.

Näytä kaikki uutiset