logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

CHL-kausi päätökseen tiistaina – Niklas Nordgren debytoi Nordiksella

IFK - Comarch Cracovia tiistaina kello 19.00 Nordiksella. Osta liput Ticketmasterista.

IFK pelaa tiistaina kauden viimeisen CHL-ottelunsa, kun Puolan mestarijoukkue Comarch Cracovia saapuu Nordikselle. Matsi starttaa kello 19.00. Osta liput Ticketmasterista.

Joukkueet kohtasivat viime viikon tiistaina Puolassa ja IFK oli silloin parempi numeroin 6-0.

Niilo Halonen torjui IFK:n maalilla nollapelin ja maaleista vastasivat kolmen byyrin iltaa viettäneet Patrik Carlsson sekä Niklas Nordgren, joka pelasi ensimmäisen ottelunsa edustusjoukkueessa. 17-vuotiaan Nordgrenin avausmaali syntyi jo toisessa vaihdossa, kun hän vei IFK:n johtoon tarkalla rannelaukauksella.

Nordgren on mukana IFK:n kokoonpanossa myös tiistaina pelattavassa CHL-matsissa. Samalla ”Nikke” pelaa ensimmäisen kotiottelunsa edustusjoukkueessa.

– On huikeata päästä pelaamaan Nordiksella. Se on ollut aina yksi suurimmista unelmistani. Annan kentällä kaikkeni voiton eteen, Nordgren kertoo.

Liigadebyyttinsä Nordgren teki viime viikolla vierasottelussa Vaasan Sportia vastaan. Nordgrenin mukaan isoin ero A-junioreiden ja Liigan välillä on kamppailuvoima sekä pelivauhti. Nuoren hyökkääjälupauksen sopeutuminen edustusjoukkueen päivärutiineihin on sujunut ongelmitta.

– Minut on otettu hyvin vastaan joukkueessa. Kokeneemmat pelaajat ovat jeesanneet kaikessa, eikä minun ole hirveästi tarvinnut kysellä. Hyvältä on tuntunut, Nordgren sanoo.

IFK – Comarch Cracovia tiistaina 10.10. kello 19.00

OTTELU SISÄLTYY IFK:N KAUSIKORTTIIN, JOTEN VOIT KATSELLA PELIÄ OMALTA JAKKARALTASI!

Osta liput Ticketmasterista.

IFK pelaa kolme seuraavaa liigaotteluaan vieraskaukalossa. Seuraava kotimatsi skulataan keskiviikkona 25. lokakuuta, kun KalPa saapuu ensimmäistä kertaa tällä kaudella Nordikselle. Osta liput KalPa-matsiin Ticketmasterista.

CHL-kausi päätökseen tiistaina – Niklas Nordgren debytoi Nordiksella

Näytä kaikki uutiset