logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Kausikortit 2020–2021 ovat myynnissä!

play

Varmista oma paikkasi Nordiksella, kun ensi kausi käynnistyy!

Helsingin IFK:n kauden 2020–2021 kausikortit ovat myynnissä. Elämme juuri nyt poikkeuksellisia aikoja, mutta ennemmin tai myöhemmin tulee se hetki, kun me kaikki olemme taas yhdessä, viettämässä mukavaa aikaa HIFK:n kotipeleissä.

Osta HIFK:n kausikortti, niin pääset seuraamaan jokaista HIFK:n kotipeliä omalta paikaltasi!

Tulevan Liigakauden otteluohjelmaa suunnitellaan niin, että 60 ottelun runkosarja alkaa syyskuun puolivälissä. Mikäli koronaviruksen aiheuttama pandemia aiheuttaa ensi kaudella runkosarjan ottelumäärän pienenemisen, kausikorttilaisille hyvitetään pelaamatta jäävät ottelut.

Kausikorttien tiedot ja myyntiehdot

Kausikorttien hinnasto ja katsomokartta

Viime kauden kausikorttilaiset

Olemme yhteydessä kaikkiin, joilla oli kausikortti viime kauden runkosarjassa ja/tai pudotuspeleissä. Helpoimmin voitte vahvistaa kausikorttisi vastaamalla Teille lähetettyyn tekstiviestiin.

Paikkanne ovat varattuina teille 12.6.2020 asti, muistathan toimia siihen mennessä!

Voitte vahvistaa tilauksenne tekstiviestillä, Ticketmaster Pro -palvelussa täältä tai sähköpostilla osoitteeseen kausikortti@hifk.fi.

Playoff-hyvitys

Kevään 2020 Playoff-kausikorttiin jäi 11 pelaamatonta ottelua, joiden arvo hyvitetään täysimääräisenä uusien korttien hinnoissa. Jos et voi tilata kausikorttia ensi kaudelle ja sinulla oli kausikortti myös runkosarjassa, olet oikeutettu 11 ottelun lippupakettiin runkosarjan ensimmäisiin kotiotteluihin. Tästä on ilmoitettava kirjallisesti toimistoomme 12.6.2020 mennessä.

Uudet kausikortit

Kaikki kausikortit myydään Ticketmaster Pro -palvelussa tai IFK:n toimistolta. Voit soittaa (p. 09 4777 020) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen kausikortti@hifk.fi

Mobiilikausikortti

Digitaalinen kausikortti löytyy HIFK:n omasta mobiilisovelluksesta. Et siis enää tarvitse kahta eri sovellusta matsiin saapuessasi, vaan kaikki tarvittava löytyy HIFK:n sovelluksesta.

Hintaetu

Runkosarjassa pelataan 30 kotiottelua. Verrattuna irtolippujen hintoihin säästät hankkiessasi kausikortin. Fanikatsomoissa etu on vieläkin suurempi. Tutustu kauppaehtoihin tällä sivulla.

Voit maksaa korttisi laskulla tai voit myös suorittaa maksun toimistollamme pankkikortilla ja useimmilla luottokorteilla (ei Diners). Ticketmaster Pro -sivustolla voit valita myös osamaksun, jolloin saat maksueristä paperilaskun kotiisi. Meillä käyvät myös monet kulttuuri- ja virikesetelit (Smartumin- Virike ja Edenredin setelit ja kortit, TYKY-online, ePassi, Superseteli, Eazybreak).

Näytä kaikki uutiset