GIGANTTI Ottelustudio: Kutsu voi käydä milloin vaan

play

HIFK - KooKoo klo 18:30. Tsekkaa kokoonpano!

HIFK kohtaa viikon toisessa matsissaan KooKoon Nordiksella. Kovassa vireessä oleva stadilaisryhmä saa vastaansa kuuden ottelun tappioputkessa kulkevan vierasjoukkueen.

GIGANTTI Ottelustudio

Ottelustudiossa kuullaan tiistaina pitkästä aikaa pelaamaan päässeen Terry Andin kuulumisia. Mitä tapahtuu kulissien takana niin sanotussa reserviryhmässä?

– Paljon tehdään ylimääräistä treeniä. Kokoonpano elää loukkaantumisten ja lepovuorojen vuoksi, niin on tärkeää pitää itsensä virkeänä ja saada toistoja sitten treenin kautta. Lähtökohtaisesti olen ollut rotaatiopelaaja ja siihen täytyy asennoitua, että kutsu voi tulla milloin vaan, And kertoo.

Videoterveiset saadaan Kouvolasta HIFK-kasvatti Aleksi Ainalilta ja HIFK:n asiantuntija Harri Rindell pohjustaa illan kohtaamista kolmella pointillaan sekä videoklipillä edellisestä KooKoon pelistä.

Muutamia muutoksia

HIFK tekee muutamia muutoksia kokoonpanoonsa sitten tiistain Tappara-matsin.

Henrik Borgström tulee nimellisen ykköskentän keskelle ja Jesse Saarinen siirtyy tutkapari Alex Broadhurstin ja Sebastian Dykin ketjuun.

Elis Hede pelaa tänään 27. Liigaottelunsa Juha Jääskän ja Rasmus Heljangon rinnalla.

Terry And korvaa sivuun jääneen Micke Åstenin nelosketjun laidalla ja puolustaja Rony Ahonen tarjoaa Ville Varakkaalle lepovuoron.

Maalivahti Niilo Halonen starttaa kauden 17. matsiinsa.

 

 

HIFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

31 Niilo Halonen
50 Frans Tuohimaa (varalla)

Hyökkääjät

76 Jere Sallinen – 95 Henrik Borgström – 21 Ville Leskinen
85 Jesse Saarinen – 25 Alex Broadhurst – 54 Sebastian Dyk
91 Elis Hede – 51 Juha Jääskä – 43 Rasmus Heljanko
87 Terry And – 44 Miro Väänänen – 19 Juho Keränen

Puolustajat

49 David Bernhardt – 10 Mikko Kousa
6 Joonas Lyytinen – 57 Johan Motin
29 Tobias Winberg – 24 Eero Teräväinen
28 Rony Ahonen

Loukkaantuneet/sairastuneet: Teemu Tallberg (day-to-day), Micke Åsten (2 viikkoa), Yohann Auvitu (3 kk)

HIFK tiedottaa runkosarjan aikana loukkaantumisista pääsääntöisesti ottelupäivänä kokoonpanon julkistuksen yhteydessä. Liigan, pelaajayhdistyksen ja tietosuojavaltuutetun yhdessä laatimien sääntöjen mukaisesti pelaajien terveyteen liittyviä tietoja ei kerrota julkisuuteen. Pelaajien poissaoloista kerrotaan sen hetken arvioitu toipumisaika. Arvio saattaa muuttua toipumisaikana ja kulloinkin ilmoitetaan sen hetkinen tilanne.

Terry And

Näytä kaikki uutiset