Runkosarjan viimeisen kotiottelun hyvitys kausikorttilaisille

Koronaviruspandemian takia HIFK:n kauden viimeiseksi jäänyt kotiottelu JYPiä vastaan pelattiin tyhjille katsomoille. Koronaviruksen aiheuttamien vahinkojen määrää ja syvyyttä on mahdotonta vielä arvioida. Ihmisten terveys on aina etusijalla ja Liiga teki tämän nojalla päätöksensä kauden päättymisestä.

Päätöksen takia runkosarjan kausikortin lunastaneilta jäi näkemättä yksi ottelu.

Tänä keväänä pidetään huolta jääkiekkoa tärkeämmistä asioista, mutta pian koittaa aika, jolloin urheiluharrastukset polkaistaan käyntiin, kaukalossa kilpaillaan ja arki pyörähtää taas raiteilleen. Yksi monista huolenaiheistamme ovat ne sadat perheet, joiden lapset harrastavat jääkiekkoa HIFK:n juniorijoukkueissa. On selvää, että monet perheet tarvitsevat tukea tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

HIFK:n liigajoukkueen taustayhtiö tukee merkittävästi seuran juniorikiekkoilua. Tänä vuonna tuon tuen lisäksi tarvitaan apua koko HIFK-yhteisöltä.

HIFK:n kausikorttilaiset voivat osallistua talkoisiin luopumalla viimeisen runkosarjan kotiottelun hyvityksestä. Kausikorttien hyvityksistä luovutetut lipputulot siirretään lyhentämättöminä HIFK:n junioritoimintaan.

Mukana talkoissa ovat Oy HIFK-Hockey Ab:n lisäksi liigajoukkueen pelaajat ja Kipparien Klubi.

Jos et halua hyvitystä:

Jos haluat luopua kausikorttisi hyvityksestä, Sinun ei tarvitse tehdä mitään. HIFK ja seuran juniorikiekkoilijat kiittävät Sinua suuresti.

 

Jos haluat hyvityksen:

Jos haluat hyvityksen yhdestä ottelusta, sen hinta hyvitetään kauden 2020–2021 kausikortissa. Mikäli et hanki kausikorttia, saat hyvityksenä pääsylipun yhteen HIFK:n ensi kauden viidestä ensimmäisestä kotiottelusta.

Kummassakin tapauksessa ilmoita halustasi meille osoitteeseen info@hifk.fi.

Runsaiden yhteydenottojen johdosta pyydämme, että olet meihin yhteydessä ainoastaan sähköpostin välityksellä.

Kiitos yhteistyöstä ja ymmärryksestä. Toivotamme Sinulle ja läheisillesi oikein hyvää kevättä ja terveitä päiviä!