Playoff-kausikorttien hyvitykset keväältä 2020


Hyvä HIFK:n kausikorttilainen,

Koronaviruksen aiheuttama pandemia on muuttanut kaikkien ihmisten elämää. Viime aikojen tapahtumat ovat liikuttaneet ihmisiä ja aiheuttaneet kaikille suurta huolta lähimmäisistä ja tulevaisuudesta.

Pandemialla on suuria vaikutuksia miljoonien ihmisten ja yhteisöjen elämään, myös HIFK:n. Meillä on vahva ja laaja yhteisö, ja nyt on kenties enemmän kuin koskaan ennen se hetki, kun keskinäinen solidaarisuus ja yhteisön tuki ovat meille kaikille tärkeitä.

Tämä kriisitilanne päättyy aikanaan ja sen jälkeen alkaa normaali elämä. Tänä keväänä pidetään huolta jääkiekkoa tärkeämmistä asioista, mutta pian koittaa aika, jolloin käydään töissä ja asioilla ihan niin kuin ennenkin, ja vietetään yhdessä aikaa Nordiksella HIFK:n kotipeleissä.

Playoff-kausikorttien hyvitys

Liigan pudotuspelit keväältä 2020 on peruutettu. HIFK:n Playoff-kausikortin hankkineille tämä aiheuttaa sen, että pelaamattomat pudotuspelien kotiottelut siirtyvät suoraan ensi kauden kausikortteihin. Tämä ei vaadi Sinulta mitään toimenpiteitä. HIFK:n pudotuspelikausikortit on hinnoiteltu 11 kotiottelun mukaan, joista kaikki jäivät tältä keväältä pelaamatta.

Playoff-kausikortin hinta hyvitetään siis täysimääräisesti ensi kauden kortissa.

Mikäli et ole vielä maksanut Playoff-kausikorttiasi, pyydämme, että maksat laskun eräpäivään mennessä. On vaikea ilmaista riittävän voimakkaasti se, miten suuri merkitys tällä on HIFK:hon, niin ensi kauteen valmistautumiseen, kuin seuran kaikille toiminnoillekin.

Näin toimimalla pystyt myös itse jakamaan kauden 2020–2021 kausikortin hinnan kahteen erään.

Mahdolliset kyselyt toivomme toimitettavan ainoastaan sähköpostitse osoitteeseen office@hifk.fi

Tyhjille katsomoille pelatun HIFK-JYP-ottelun hyvityksestä kausikorttilaisille tiedotamme vielä tänään.

Kiitämme nöyrästi kaikkia HIFK:laisia yhteistyöstä ja ymmärryksestä.

Toivomme kaikille HIFK-perheen jäsenille hyvää kevättä ja terveyttä!