Näin uusit kausikorttisi / lunastat uuden kausikorttivarauksesi

Runkosarja 2020-2021

Tällä sivustolla voit uusia kausikorttipaikkasi tai lunastaa uuden kausikorttivarauksesi.

Mikäli olet ostamassa uutta kausikorttia tai vaihtamassa kausikorttipaikkaa, olethan ensin yhteydessä IFK:n toimistoon office@hifk.fi / 09 4777 020.

1. Luo tili / kirjaudu sisään

Kausikorttikauppa löytyy täältä

Tilin luominen

Uusi kausikorttiasiakas:

Mikäli olet ostamassa uutta kausikorttia tai vaihtamassa kausikorttipaikkaa, olethan ensin yhteydessä IFK:n toimistoon office@hifk.fi / 09 4777 020.

Vanha kausikorttiasiakas:

Jos olet jo HIFK:n kausikorttiasiakas ja haluat aktivoida vanhan korttisi, varmista että käytät tilin luomiseen samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet antanut HIFK:lle.

Kirjaudu sisään

Voit uusia paikkasi kirjautumalla kausikorttikauppaan. Sen teet klikkaamalla KIRJAUDU SISÄÄN sivun oikeassa yläreunassa. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja jatka painamalla punaista KIRJAUDU SISÄÄN-painiketta.

Jos olet unohtanut salasanasi, niin klikkaa linkkiä Onko salasana unohtunut? ja kirjoita sen jälkeen sähköpostiosoitteesi. Uusi salasana lähetetään sinulle muutaman minuutin sisällä siitä, kun olet painanut Hae salasana painiketta.

2. Hyväksy paikat

Kun kirjaudut sisään, löydät sinulle lähetetyn viestin. Voit uusia kausikorttisi painamalla viestiruudussa olevaa linkkiä. Tämän jälkeen siirryt vahvistamaan paikkasi.

Seuraavalla sivulla on tietoa paikoistasi. Näet mitkä paikat on varattu sinulle ja paikkojen hinnan. Jatka ja hyväksy paikat painamalla LISÄÄ KORIIN.

3. Haluatko vaihtaa paikkoja?

Sen sijaan, että painaisit sinulle tarjotuista paikoista LISÄÄ KORIIN, niin valitset paikat klikattavasta pohjakartasta. Kartta löytyy alempana sivulla. Valitse paikka ja hinta. Jatka painamalla kartan alla olevaa LISÄÄ KORIIN painiketta.

4. Siirry kassalle

Seuraavalla sivulla näet tarkempaa tietoa valituista paikoista. Tarkista tiedot ja paina oikeassa alareunassa olevaa SIIRRY KASSALLE painiketta.

5. Toimitustapa

Jos olet jo ennestään kausikorttilainen niin vanha kausikorttisi aktivoidaan maksun jälkeen automaattisesti ja se toimii uudella kaudella sellaisenaan.

Jos olet uusi kausikorttilainen niin kortit lähetetään sinulle postitse ennen kauden alkua. Tarkista, että toimitusosoitteesi on oikein. Voit vielä tässä vaihteessa vaihtaa osoitteesi. Kun toimitustapa on valittu, niin siirry maksamaan. Tämän teet painamalla oikeassa alareunassa olevaa MAKSA painiketta.

6. Maksa kausikorttisi

Kausikortin voit maksaa joko luottokortilla, verkkomaksulla tai joustavasti sopivissa maksuerissä Klarna-sopimuksella. Mikäli maksat kortilla, kirjoita korttisi tiedot pyydettyyn kohtaan. Verkkomaksu valitaan verkkopankkivalikosta. Valitsemalla maksutavaksi Klarna, pääset valitsemaan sinulle parhaan tavan maksaa erissä.

7. Ehdot

Sinun pitää vielä hyväksyä kaupan ehdot. Tämän teet ruksaamalla kohdan. Jos hyväksyt ehdot vahvistat tilauksen oikeassa alareunassa olevalla painikkeella.

8. Vahvistus

Kun maksu on hyväksytty on tilauksesi valmis. Näet vahvistussivun ja saat myös vahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.

9. Toimitus

Jos sinulla on jo kausikortti, niin uusi kausi ladataan suoraan kortillesi. Jos olet uusi kausikorttiasiakas, niin kausikorttisi toimitetaan sinulle sovittuun osoitteeseen.