logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

CHL fortsätter i morgon – Puustinen och Rask är också med

IFK fångade sin tredje vinst på CHL på torsdag när laget vann Krefeld 6-1. IFK: s spel var koncentrerat och snabbt, och lämnade inga frågor att ställa. Du kan titta på höjdpunkterna härifrån.

Teemu Ramsteds kedja spelade riktigt bra hela matchen och förväntningarna är höga inför morgondagens spel. En av gårdagens målskyttar var den svenska backen Daniel Grillfors som njuter av sin första säsong i den röda tröjan.

Grillfors berättade efter morgonisen hur viktigt det är att vara förberedd inför nästa match.

– Jävla viktigt. Jag menar att det som händer på isen, det måste vara hundra procent. Du kan inte släppna av. Det är viktigt att varje sekund du måste jobba hård. Så det är full gas vi börjar. Vi ska försöka starta lite bättre i morgon, vi var lite trögt i början igår.

Grillfors gillar att vara i Helsingfors och ger sin utmärkelse till IFK-fansen också.

– Fansen var hit och hejade på oss ganska hårt. Det var riktigt bra, Grillfors prisade.

IFK är ute efter att få fler poäng i morgon när de möter Sonderjyske från Danmark. Juuso Puustinen som hade en lindrig skada och Joonas Rask, som var borta i nästan tre veckor kommer också att spela igen.

På helgen har vi något för alla fans också. IFK-fansen kan komma och träffa alla spelare på Brewer's Street efter matchen i morgon. "Fanmeetingen" börjar ca 15 minuter efter att matchen tagit är slut.

IFK:s säsongkort gäller inte för CHL-matcherna. Säsongkortsinnehavare och HIFK Fan Club medlemmar kan köpa biljetter till reducerat pris på 11,50 euro/st från Lippupalvelus ombud med att visa kortet.

Matchen i morgon börjar klo 16:00 och dörrarna ska öppnas klo 15:00.

Vi ses i morgon på Nordis!

Du kan även följa med på matchen MTV Katsomo.

Näytä kaikki uutiset