HIFKPelicans
la 30.03.2024 klo 17:00

Ramstedtin ketju namutteli upeita maaleja

IFK-Krefeld 6-1 (2-0, 2-1, 2-0)

IFK nappasi CHL-kauden kolmannen voittonsa torstai-iltana. Teemu Ramstedtin johtama ketju oli hurjassa vireessä ja teki kolme upeaa maalia. Mika Partanen teki kaksi ja sentteri Ramstedt yhden maalin. Saksalaisvastustaja Krefeld Pinguine oli aivan telineissä IFK:n luisteluvoiman edessä ja lopulta kotivoitto kirjattiin lukemin 6-1.

Jasse Ikonen avasi maalihanat ensimmäisessä erässä ja Partanen teki erän puolivälissä upealla soolomaalilla numeroiksi 2-0. Partanen kieputti Krefeldin jättiläismäisen puolustajan Oliver Mebusin (206 cm) aivan kahville ja nosti kiekon takaylänurkkaan.

Toisessa erässä Ramstedt liittyi seuraan ja teki Partasen upeasta syötöstä tilanteeksi 3-1. Krefeld oli kaventanut heti erän alussa. Kahdeksan sekuntia ennen toisen erän loppua Ramstedt tarjoili jäätävän syötön Partaselle, joka ampui IFK:n ratkaisevalle karkumatkalle. Katso alla olevasta videosta illan sankarin haastattelu. Oheisen linkin takaa löytyvät MTV:n videot Ramstedtin ja Partasen maaleista. Kannattaa tsekata!

Päätöserässä Daniel Grillfors teki numeroiksi 5-1 ja minuutti ennen loppua Sami Blomqvist viimeisteli IFK:n kuudennen maalin.

Ottelun tilastot.

IFK pelaa seuraavan kerran lauantaina, kun vieraaksi saapuu Tanskan mestari SønderjyskE. Flabat voit skaffata Lippupalvelusta.