CHL-kauden toinen näytös – illalla vastassa Bern

Bern-IFK tänään kello 20.45 - seuraa matsia Katsomosta.

IFK lähtee tänään toista kertaa tällä kaudella pistejahtiin, kun joukkue kohtaa CHL:ssä SC Bernin. Matsi pelataan Euroopan suurimpiin seuroihin kuuluvan SC Bernin kotihallissa PostFinance-Arenalla. Bern on maanosan jättiseuroja kaikilla mittareilla. Sillä on muhkea, noin kymmenen miljoonan pelaajabudjetti ja sen yleisökeskiarvo oli viime kaudella 16 164.

Joukkueet kohtasivat Suomessa viime viikon perjantaina ja IFK oli tuolloin parempi numeroin 3-1. Kotijoukkueen maalintekijät olivat Corey Elkins, Lauri Taipalus ja Tomas Zaborsky. IFK oli suurimman osan ottelua kuskin paikalla, mutta lopussa Bern sai otetta ja pisti stadilaiset todella koville.

Bernillä on alla kaksi tappiota, sillä joukkue matkusti viikko sitten Helsingistä suoraan Linköpingiin ja kärsi 2-3-tappion rankkarikisan jälkeen. Joukkue siis tarvitsee kipeästi pisteitä päästäkseen alkulohkosta jatkopeleihin.

IFK matkusti Sveitsiin torstaina ja vetää aamuharjoitukset PostFinance-Arenan kaukalossa noin kello 12 Suomen aikaa. IFK:n kokoonpano julkaistaan iltapäivällä.

Ottelua voit seurata MTV:n Katsomo-palvelusta. Kiekko putoaa jäähän kello 20.45 Suomen aikaa.

Näytä kaikki uutiset