logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Tällaisia joukkueita ovat IFK:n CHL-vastustajat

IFK:n alkulohkossa pelaavat SC Bern ja Linköping HC.

Ensi kauden CHL:n alkulohkot arvottiin keskiviikkona Prahassa. IFK joutui yhteen ehkä koko liigan kovimmista lohkoista, sillä vastustajiksi tulivat sveitsiläinen SC Bern ja ruotsalainen Linköping HC. Jos viime kaudella IFK:n kaksi ensimmäistä vastustajaa olivat lähtökohtaisesti stadilaisjoukkuetta heikompia, tulevalla kaudella on eri ääni kellossa. IFK joutuu heti kauden alussa erittäin kovan haasteen eteen.

SC Bern on IFK:n päävalmentajalle Antti Törmäselle tuttu seura, sillä hän valmensi joukkuetta kausilla 2011-2014. Viime kaudella SC Bern sijoittui Sveitsin A-liigan runkosarjassa toiseksi, mutta hävisi välierissä Davosille, joka eteni aina mestariksi saakka. Viime kauden CHL:ssä SC Bern pelasi samassa lohkossa Tapparan kanssa, mutta ei selviytynyt jatkopeleihin.

Linköping HC on ruotsalainen huippuseura, joka selviytyi viime kaudella SHL:ssä välieriin, mutta hävisi Skellefteålle voitoin 1-4. Linköping HC on pelannut tällä vuosituhannella kuusi kertaa SHL:n välierissä ja kaksi kertaa finaaleissa (2007 ja 2008). Viime kaudella CHL:ssä Linköping HC selviytyi kahdeksan parhaan joukkoon, mutta Skellefteå pudotti silloinkin joukkueen jatkosta. IFK:n Daniel Grillfors pelasi Linköping HC:ssa kaudet 2012-2014.

CHL-kausi alkaa elokuun puolivälin jälkeen. Otteluohjelman löydät täältä.

Näytä kaikki uutiset