logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle murskavoitto – CHL-jatkopaikka varmistui

IFK-Esbjerg 7-0 (3-0, 2-0, 2-0)

Pakkovoiton edessä ollut IFK innostui viettämään maalijuhlia Nordiksella ja kuittasi jatkopaikan CHL:ssä vakuuttavasti. Tanskalaisjoukkue Esbjerg Energy ei pysynyt sekuntiakaan IFK:n kyydissä ja lähti kotimatkalle seitsemän maalin tappio niskassaan. IFK sijoittui CHL:n G-lohkossa toiseksi. Ensimmäisen pudotuspelikierroksen otteluparit arvotaan maanantaina kello 13.00.

Perjantaina yllätystappion kärsinyt IFK aloitti jyräyksen heti ensimmäisessä erässä. Esbjergin puolustus kesti 12 minuuttia, mutta sitten Lennart Petrell, Tomi Tuomisto ja Juhamatti Aaltonen veivät seitsemässä minuutissa IFK:n 3-0-johtoon.

Toisessa erässä Petrell ja Aaltonen tekivät maalin mieheen ja päätöserässä tolppien väliin osuivat Panu Mieho ja Jasse Ikonen. IFK:n maalilla 12 kertaa torjunutNiklas Bäckström pelasi nollapelin joutumatta venymään mainittaviin sankaritekoihin.

Voitolla IFK nousi neljään pisteeseen ja lohkon toiselle sijalle. Vastustaja 4.10. alkavalla ensimmäisellä pudotuspelikierroksella on jokin lohkonsa oman voittaneista joukkueista.

IFK-Esbjerg-matsin tilastot.

Katso videot IFK:n maaleista MTV:n sivuilta.

Näytä kaikki uutiset