IFK:lle tappio Sveitsissä – Taimi teki kauden avausmaalin

EV Zug-IFK 2-1 (1-0, 0-0, 1-1)

IFK avasi CHL-kautensa perjantai-iltana vierasottelulla sveitsiläistä EV Zugia vastaan. Kovavauhtisen ottelun voitti isäntäjoukkue, joka iski kaksi maalia lähietäisyydeltä. IFK:n takaa-ajon käynnisti lopussa Tommi Taimi, joka teki IFK:n kauden ensimmäisen maalin virallisissa peleissä.

EV Zug oli pelannut ensimmäisen CHL-matsinsa viikkoa aikaisemmin lohkon kolmatta joukkuetta, Esbjerg Energya vastaan. Lohkossa Zug on ykkösenä otettuaan kuusi pistettä kahdesta pelistä. IFK ja Esbjerg ovat vielä ilman pisteitä.

Avauserässä mentiin lujaa ja faneilleen ennen matsia kauden avausjuhlan järjestänyt EV Zug hallitsi matsia. Bossard Arenalla oli loistava fiilis, kun täpötäysi fanikatsomo piti hyvää meininkiä yllä. 16 sekuntia ennen erätaukoa kotiyleisö sai huutaa, kun Lino Martschini nosti läheltä EV Zugin johtoon ylivoimalla.

Toisessa erässä IFK ei saanut pelijuonesta kiinni, mihin yksi syy oli lukuisat jäähyt, joista muutaman aiheellisuudesta voisi keskustella. Kolmannessa erässä IFK oli hyvin pelissä sisällä, mutta maalinteko ei onnistunut vastustajan veskarin Tobias Stephanin pelattua unelmamatsin.

EV Zug meni kesken IFK:n painostuksen kahden maalin johtoon ajassa 53.48, mutta IFK pisti lopussa pystyyn hurjan kirin. Taimi teki kavennuksen ajassa 58.15 ja hetkeä myöhemmin Robert Leinolla oli hyvä paikka tehdä tasoitusmaali, mutta kiekko pyörähti viime hetkellä. EV Zug kesti lopussa ja kuittasi kolme pinnaa.

Ottelun tilastot

Joukkueet kohtaavat viikon kuluttua perjantaina Nordiksella. Matsi alkaa kello 19.00 ja lippuja voit ostaa Ticketmasterista.

Näytä kaikki uutiset