IFK:lle kelpaa ainoastaan voitto – ”Pelirohkeus täytyy olla kohdillaan.”

IFK - Skellefteå AIK tiistaina 9.10. klo 19.00.

IFK on pakkovoiton edessä huomenna tiistaina ruotsalaista Skellefteå AIK:ta vastaan. Jatkopaikka on vielä omissa käsissä, mutta se vaatii kaksi voittoa ruotsalaisjoukkuetta vastaan.

Liput matsiin Ticketmasterista!

– Skellefteå on luisteluvoimainen ja taitava joukkue, sanoo IFK:n joukkueenjohtaja Ari Halttunen Nordiksella maanantaina.

– Meillä täytyy olla pelirohkeus kohdillaan tiistaina. Skellefteå paineistaa kovaa, joten meiltä vaaditaan nopeutta pään, jalkojen ja käsien puolesta.

 

Seuraa heitä

Joakin Lindström, 34, SWE

Skellefteå AIK:n kakkoskentän laitahyökkääjä on ollut hurjassa vireessä heti lätkäkauden alussa. Lindström on tehnyt SHL:ssa seitsemässä pelissä tehot 4+3 ja CHL:ssa neljässä ottelussa 1+6. Ruotsalainen on joukkueensa paras pistemies molemmissa liigoissa.

SHL 4+3

CHL 1+6

 

 

Emil Djuse, 24, SWE

Joukkueensa ykköspuolustaja on nopea ja taitava kiekonkäsittelijä. Djuse viihtyy kiekollisena ja pyörittää Skellefteån ykkösylivoimaa. Emil Djuse on SHL:n puolustajien paras pistemies tehoilla 2+6 ja CHL:n puolella hän on neljässä ottelussa tehnyt maalin ja syöttänyt kaksi.

SHL 2+6

CHL 1+2

 

Juhamatti Aaltonen, 33, FIN

Myös IFK-paidasta tutulla Aaltosella on ollut vaisu alkukausi SHL:ssa. Laitahyökkääjälle on merkattu vain yksi syöttöpiste kauden seitsemässä ensimmäisessä pelissä. CHL:n puolella ”Juhis” on tehnyt neljässä ottelussa tehot 1+3. Aaltonen pystyy dominoimaan kentällä, mikäli mies syttyy vanhassa kotihallissaan Nordiksella ”pellailupäälle”.

SHL 0+1

CHL 1+3

Näytä kaikki uutiset