logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

CHL jatkuu tiistaina – panoksena jatkopaikka

IFK-Skellefteå tiistaina kello 19.00. Osta liput Ticketmasterista!

CHL:n lohkovaihe lähestyy ratkaisuhetkiä ja ensi tiistaina IFK:lla on pakkovoiton paikka. Jatkoon selvitäkseen IFK:n pitää voittaa ruotsalainen huippujoukkue Skellefteå AIK sekä kotona että vieraissa. Kotipeli on edessä tulevan viikon tiistaina ja Skellefteåssa skulataan tiistaina 16.10.

Liput kotipeliin ovat myynnissä Ticketmasterin myyntikanavissa.

CHL:n lohkovaiheen ottelut sisältyvät IFK:n kausikorttiin.

Alkulohkosta kaksi joukkuetta etenee 16 parhaan joukkoon. IFK (7 pist.) on tasapisteissä HC Bolzanon kanssa, kolme pinnaa Skellefteå AIK:ta (10 pist.) perässä. HC Bolzanolla on jäljellä kaksi ottelua puolalaista GKS Tychyä vastaan, joten italialaisille voi povata peleistä tukevaa pistesaalista.

Tasapisteissä jatkoon menijä ratkeaa keskinäisten ottelujen perusteella. IFK:n on siis todennäköisesti ohitettava Skellefteå selvitäkseen jatkoon. Se tarkoittaa, että tarvitaan viisi pistettä kuudesta mahdollisesta, jotta CHL-kausi jatkuisi.

Skellefteå AIK on tämän vuosikymmenen menestynein joukkue Ruotsissa. Se on pelannut finaaleissa seitsemän kertaa kahdeksan vuoden aikana ja voittanut kaksi mestaruutta. CHL:n avauskaudella 2014-2015 IFK ja Skellefteå kohtasivat lohkovaiheessa ja tuolloin molemmat joukkueet voittivat kotiottelunsa.

Näytä kaikki uutiset