logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

OTTELUENNAKKO: IFK kohtaa GKS Tychyn – tässä kokoonpano

Kyle Quincey on kaukalossa, kun IFK pelaa kauden neljännen CHL-pelinsä.

Torstain kotitappion haavat on nuoltu ja illalla lähdetään hakemaan täyttä pistepottia, joka pitäisi yllä IFK:n mahdollisuudet jatkopaikkaan. Vastassa on hallitseva Puolan mestarijoukkue GKS Tychy, jonka IFK voitti reilu viikko sitten vieraskaukalossa 5–3.

Ottelu alkaa kello 19.00.

Osta liput matsiin Ticketmasterista! Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kello 17.00.

Tämän kauden CHL-taival on ollut IFK:lle raskas. Kolmesta ottelusta on tullut vain yksi voitto, kun italialainen monikansallisen EBEL-liigan mestarijoukkue HC Bolzano otti stadilaisista kaksi voittoa. Torstain kotimatsi Bolzanoa vastaan venyi rankkariskabaan asti ja italialaiset korjasivat pelistä kaksi sarjapistettä.

Tilanne C-lohkossa on sellainen, että IFK:n napata voittoja jäljellä olevista kolmesta pelistä. Skellefteå AIK ja HC Bolzano ovat kärjessä tasapisteissä (7 pist.), IFK kolmantena neljän pinnan saldolla ja perää pitää GKS Tychy, jonka pistetili on vielä avaamatta.

Lohkovaiheessa pelataan kaksinkertainen sarja ja kaksi parasta etenee jatkoon. Tasapisteissä keskinäisten ottelujen tulokset ratkaisevat jatkoon menijän.

IFK kohtaa tänään GKS Tychyn ja lokakuussa kahdesti Skellefteå AIK:n (9.10. kotona ja 16.10. vieraissa).

IFK saa tänään kaukaloon tuoreen vahvistuksensa Kyle Quinceyn, joka liittyi joukkueeseen keskiviikkona. Lähes 600 NHL-ottelua urallaan pelannut puolustaja pelaa Ryan O’Connorin pakkiparina. Maalilla pelaa Markus Ruusu.

IFK:N KOKOONPANO

Maalivahdit

36 Markus Ruusu
53 Atte Engren (varalla)

Hyökkääjät

86 Erik Thorell – 12 Juhani Tyrväinen– 88 Joonas Rask (A)
32 Lennart Petrell (C) – 21 Tommi Santala – 4 Iikka Kangasniemi
81 Lucas Lessio – 19 Juho Keränen – 18 Teemu Tallberg
45 Micke Åsten – 51 Juha Jääskä – 14 Teemu Engberg
82 Henrik Koivisto

Puolustajat

42 Teemu Eronen – 57 Johan Motin
27 Kyle Quincey – 24 Ryan O’Connor
8 Ville Varakas – 34 Aleksi Laakso
2 Markus Kankaanperä (A)

C More näyttää ottelun suorana lähetyksenä

Liikenne- ja parkkipaikkatilanne Töölössä on erittäin haasteellinen IFK:sta riippumattomista syistä. Tietyöt haittaavat autolla liikkuvia Töölössä ja Pasilassa. Suosittelemme julkisen liikenteen hyödyntämistä ja varaamaan riittävästi aikaa hallille saapumiseen. Helpoimman tavan saapua hallille voit tsekata reittioppaasta.

Näytä kaikki uutiset