logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

CHL-startti nappisuoritus HIFK:lta – voitto myös tshekkijengistä!

play

Mladá Boleslav - HIFK 1-2 ja. (1-0, 0-1, 0-0, 0-1)

HIFK alku tämän kauden CHL:ssä on ollut vakuuttava. Vaikka joukkue on kärsinyt loukkaantumisista, se otti Keski-Euroopan kiertueelta kaksi voittoa kovista joukkueista ja päästi matseissa yhteensä vain yhden maalin.

Lauantaina HIFK kohtasi tshekkijoukkue Mladá Boleslavin. Kokenut ja fyysinen joukkue oli juuri niin kova kuin odotettiin ja matsi oli alusta loppuun kovaa vääntöä. Sankareita riitti tälläkin kertaa, kuten torstain voitossa Zürichiä vastaan. Michael Garteig torjui 32 laukausta ja hänen saldonsa kahden pelin jälkeen on 56 torjuntaa, yksi päästetty maali ja hulppea torjuntaprosentti 98,21.

Voittomaalin ampui terävällä rannekudilla jatkoajalla Roni Hirvonen.

Mladá sai hyvän startin matsiin ja siirtyi 1-0-johtoon reilun kahden minuutin jälkeen. HIFK:lla näkyi pieni matkakankeus ekassa erässä, mutta joukkue sai hyvin pelistä kiinni toisessa erässä ja puolitoista minuuttia ennen erätaukoa ylivoimapeli napsahti kohdalleen. Eetu Koivistoinen antoi poikittaissyötön Jere Innalalle, joka ampui tavaramerkki-one-timerinsa ja Leevi Teissala suti irtokiekon maaliin. Maali oli Teissalan ensimmäinen HIFK:ssa.

Kolmannen erän lopussa nähtiin pari nujakkaakin, ihan kuten torstain matsissa Zürichiä vastaan. HIFK:sta paineihin osallistuivat Muuli ja Mico Luoto, joka on pelannut todella vahvasti elokuun matseissa. Katso Luodon haastattelu oheiselta videolta.

Jatkoaikaa oli pelattu reilut kaksi minuuttia, kun Hirvonen luisteli läpi kentän ja tykitti huikean rannarin oikeaan ylänurkkaan.

Joukkue palaa vierasreissulta sunnuntaina ja seuraava matsi on edessä torstaina, kun HIFK:n vieraaksi saapuu Zürichistä ZSC Lions.

Ottelu pelataan Tikkurilan Trio Areenalla ja koronarajoitusten takia halliin voidaan ottaa 200 katsojaa. Liput tulevat myyntiin tiistaina.

Näytä kaikki uutiset