Näistä lähtökohdista lauantain matsiin – B-lohkon tilanne tiivistyi

HIFK kohtaa lauantaina CHL-matsissa tshekkijoukkue Mladá Boleslavin.

Tilanne CHL:n B-lohkossa tiivistyy. HIFK otti torstaina käkättimeen Zürichiltä ja lohkon kärkipaikka vaihtui kolmanteen sijaan. Frölunda ja Zürich jakavat kärkipaikkaa kuudella pisteellään ja HIFK on yhden pinnan niitä perässä. Lauantaina vastaan tulee Mladá Boleslav, joka on lohkon hännillä yhden pisteen saldolla.

Joukkueet pelaavat kaksinkertaisen sarjan, joka jälkeen kaksi parasta etenee jatkoon. Tasapisteissä pudotuspeleihin pääsyn ratkaisee keskinäiset ottelut (1. pisteet, 2. maaliero, 3. tehdyt maalit). Tilanne on siis erittäin tiivis, kun lohkovaihetta on jäljellä kolme ottelua. HIFK:lla on jäljellä lauantain pelin jälkeen kaksi ottelua Frölundaa vastaan, joka on kolminkertainen CHL:n mestarijoukkue.

 

Lohkon pelit ovat menneet HIFK:n, Frölundan ja Zürichin osalta hieman ristiin. Boleslav odottelee vielä avausvoittoaan, mutta HIFK ja Zürich ovat pelanneet ristiin. Frölunda hävisi vieraissa Zürichille, mutta voitti molemmat ottelunsa Boleslavia vastaan.

Kiekko putoaa jäähän lauantaina kello 19.00 ja ottelu pelataan Tikkurilassa. Yleisörajoituksia puretaan pääkaupunkiseudulla lauantaina, joten otteluun tulee myyntiin lisää lippuja perjantain aikana.

Lippuja otteluun myy Ticketmaster.

Näytä kaikki uutiset