Peltonen: Zurich oli kamppailupelaamisessa vähän meitä edellä

HIFK koki ensimmäisen tappionsa CHL:ssä, kun se hävisi Tikkurilassa pelatussa ottelussa Lions Zürichille 0-2. Viime viikolla joukkueiden kohtaamisessa jaettiin yhteensä 234 jäähyminuuttia. Tälläkin kertaa tunnetta löytyi pelistä, mutta nyrkkihipoilta kuitenkin vältyttiin.

– Tunteista puhuttiin ennen peliä ja sitä haluttiin myös kentälle. Tänään oli taas tiukkoja tilanteita ja kovaa kamppailua, mutta boksi ei heilunut yhtä usein, mikä oli hyvä, HIFK:n päävalmentaja Ville Peltonen totesi.

HIFK haki joukkueiden edelliskohtaamisessa 3-0-voiton, mutta tällä kertaa Zürich oli tehokkaampi. HIFK:lla oli kyllä paikkoja vieden laukaukset muun muassa 38-24, mutta onnikin oli osittain vierailijoiden puolella.

Ottelun avausmaali nähtiin ensimmäisessä erässä, kun Dominik Diemin hieman epäonnistunut laukaus löysi tiensä jälleen hyvin torjuneen Michael Garteigin selän taakse. Maali tuli ylivoimalla. Toinen maali syntyi päätöserässä Justin Sigristin laittaessa paluukiekon verkkoon.

– Zürich oli hyvä puolustuksessa, ja kamppailupelaamisessa vähän meitä edellä. Ensimmäinen maali oli tärkeä ja se tuli vähän erikoisesta tilanteesta, Peltonen mietti.

HIFK:lla on nyt kolmen ottelun jälkeen voitto varsinaisella peliajalla sekä jatkoerässä ja yksi tappio. Seuraavaksi se kohtaa lauantaina kotikentällään tshekkiläisen Mlada Boleslavin. HIFK voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen jatkoerässä 2-1.

Näytä kaikki uutiset