logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Tie esports-ammattilaiseksi voi alkaa tästä!

HIFK:n esports-joukkue hREDS ja sen yhteistyökumppani OMEN järjestävät kilpailullisen Counter-Striken alkeiskurssin. Tie esports-ammattilaiseksi voi alkaa 18.1.2021 starttaavalla kurssilla, jolle on rajoitetusti paikkoja. Hakuaikaa on 10.1.2021 asti.

Kurssin vetäjinä toimivat hREDS Akatemian valmentaja Mikael “Sotsi” Reenpää sekä edellisen alkeiskurssin valmentaja Samu “samuswaggins” Rantanen.

Alkeiskurssille haetaan mukaan 13–17-vuotiaita innokkaita ja motivoituneita CS:GO-pelaajia taitotasosta riippumatta. Kurssilaiset jaetaan ryhmiin taitotason mukaan. Valmennettavien kanssa opettellaan parempia vuorovaikutustaitoja, harjoitusrutiineja ja käydään läpi, miten pelin ulkopuolisilla asioilla, kuten hyvällä unirytmillä, on vaikutusta omaan pelisuoritukseen. Alkeiskurssilta valmistuu kokonaisvaltaisempi pelaaja, jolla on perusymmärrys siitä, mitä kilpapelaamisen huipulle pääseminen vaatii.

Kurssi toteutetaan kokonaisuudessaan etänä. Kurssilaiset pelaavat kotoa käsin, ja viestintävälineenä käytetään ilmaista Discord-sovellusta. Osallistujilla pitää olla ostettuna ja asennettuna Counter-Strike: Global Offensive-tietokonepeli, ja heiltä pitää löytyä pelaamiseen tarvittavat pelilaitteet ja internetliittymä. Ryhmät harjoittelevat kerran viikossa, ja yksi harjoituskerta kestää kolme tuntia. Kurssihintaan sisältyy yksityinen pelipalvelin, jossa nuoret harjoittelevat.

ALKEISKURSSIN SISÄLTÖ

Ensimmäiset askeleet tavoitteellisen kilpapelaamisen sisältävä kurssi opettaa nuorelle tiimi- ja yksilöpelaamista parantavia tekijöitä, kuten:

Kommunikointia

Mekaanisia taitoja

Taktista osaamista

Harjoitusrutiineja

Painotamme alkeiskurssilla sitä, kuinka tärkeää on laadukas ja viisas harjoittelu. Oppitunneilla kartoitamme kaikkien kurssilaisten taitotason ja sen perusteella laadimme heille yksilöllisen harjoitusohjelman. Oppituntien jälkeen kurssilaiset saavat kotitehtäviä läpikäydyistä asioista.

Nuorilla on mahdollisuus ryhmäytyä samanhenkisten pelaajien kanssa ja kokea hauskoja hetkiä pelipalvelimella. CS:GO on joukkuepeli, ja sen takia painotamme erityisesti hyvän kommunikoinnin ja reilun pelifiiliksen merkitystä harjoituksissamme. Emme suvaitse kiusaamista, häirintää tai syrjintää missään muodossa. Sitoudumme tarjoamaan kaikille osallistujille turvallisen ja välittävän peliympäristön.

HAKU JA TIEDOT

Haku päättyy: 10.1.2021

Hakijoiden ikäraja: 13–17 vuotta

Kesto: 18.–22.3.2021 (10 viikkoa)

Hinta: 120 €

Kurssille valitaan osallistujat hakulomakkeiden perusteella. Alkeiskurssille valituille pelaajille ilmoitetaan mukaan pääsystä 13.1.2021 mennessä, ja heidät kutsutaan Discord-palvelimelle. Siellä pelaajat jaetaan ryhmiin ja he saavat tietää, minä viikonpäivänä kukin ryhmä harjoittelee.

Hakulomakkeen pääset täyttämään tästä!

Yhteys- ja lisätiedot: Mikael Reenpää, mreenpaa@hotmail.com

hREDSin nuorisotoimintaa tukevat pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme Telia ja OMEN. Tervetuloa oppimaan ja pitämään hauskaa!

Näytä kaikki uutiset