logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Lipunmyynti seuraavaan CHL-peliin alkoi

IFK-Frölunda pelataan 2.12. alkaen kello 18.30.

Lipunmyynti IFK:n ja Frölundan väliseen CHL-matsiin on alkanut maanantaiaamuna. IFK ja Frölunda kohtaavat CHL:n kaksiosaisissa puolivälierissä joulukuun alussa. IFK:n kotiottelu pelataan 2.12. kello 18.30 ja puolivälierien jälkimmäinen matsi Göteborgissa 9.12.

Huomaathan, että IFK:n selviytyminen CHL:ssä puolivälierävaiheeseen aiheutti kahden liigapelin siirtämisen toiseen ajankohtaan. IFK-Ilves pelataan 15.12. ja IFK-Sport 16.12.

Lippuja CHL-matsiin myy Lippupalvelu. IFK:n kausikorttilaiset voivat ostaa etuhintaisia pääsylippuja CHL-peleihin. Liput maksavat kausikorttilaisille 11,50 euroa sisältäen Lippupalvelun toimitusmaksun. Voit skaffata liput Lippupalvelun myyntipisteistä kausikorttiasi näyttämällä. Myös HIFK Fan Clubin jäsenet voivat ostaa etuhintaisia lippuja matsiin. Fan Club tiedottaa jäseniään etuhintaisten lippujen ostamisesta.

Frölunda johtaa tällä hetkellä Ruotsin SHL-liigaa ja on parhaimmillaan jopa napsun verran kovempi joukkue kuin Skellefteå AIK, jonka IFK kohtasi CHL:n alkulohkovaiheessa. Luvassa on siis saletisti hienoa kiekkoviihdettä, jossa panoksena on paikka neljän parhaan joukossa CHL:ssä. Nappaa flaba taskuun ja tiistaina 2.12. klyyvari kohti Nordista.

Näytä kaikki uutiset