BREVININ MATSIRAPORTTI: IFK:lle pisteet upean yleisön edessä

IFK-Blues 5-2 (3-1, 1-1, 1-0)

Kauden toinen pääkaupunkiseudun paikallismatsi tuotti IFK:lle toisen voiton, kun Blues jäi stadilaisten jalkoihin numeroin 5-2. IFK oli kuskin paikalla alusta loppuun ja voitti selvästi, mutta etenkin toisessa erässä Blues teki matsin vaikeaksi kotijoukkueelle.

IFK sai koko illan ajan upeata tukea mahtavalta kotiyleisöltä. Fan Club ja Stadin Kingit kannustivat huikealla tavalla joukkuetta läpi ottelun.

Avauserässä IFK pöllytti Bluesin maaliverkkoa kolme kertaa. Corey Elkins avasi maalitilin reilun viiden minuutin jälkeen. Blues tasoitti minuuttia myöhemmin, mutta erän puolivälissä Elkinsin ketjukaveri Juuso Puustinen iski numeroiksi 2-0. IFK:n vei kahden maalin karkumatkalle puolustaja Daniel Grillfors ajassa 14.33.

Toisen erän alussa Eero Somervuori toi Bluesin maalin päähän, mutta sitten esiin astui Tomas Zaborsky. Slovakkihyökkääjä teki toisen erän lopussa tilanteeksi 4-2 ja kolmannessa erässä hän sinetöi IFK:n 5-2-voiton upealla ylänurkkalaukauksellaan.

Roope Hintz pelasi torstaina kauden ensimmäisen matsinsa ja näytti heti olevansa vahvistus joukkueelle, vaikka takana oli vasta muutamia joukkueharjoituksia. Robert Leino palasi sairastuvalta kokoonpanoon ja summasi pisteet 0+2.

IFK pelaa seuraavan kerran lauantaina, jolloin joukkue matkustaa Hämptoniin HPK:n vieraaksi. Nordiksella pelataan jo sunnuntaina, kun Pelicans saapuu IFK:n vieraaksi. Matsi alkaa kello 16.00 ja lippuja voit ostaa Lippupalvelusta.