TIEDOTE: IFK:N FANIKATSOMO LAAJENEE PUDOTUSPELEISTÄ ALKAEN

Katsomoon B4 tulee pelkkiä seisomapaikkoja. Uudistus astuu voimaan pudotuspeleissä.

IFK:n fanikatsomoon tulee runkosarjan jälkeen lisää paikkoja. Aiemman fanikulmauksen B5-C1 lisäksi pudotuspeleissä ja siitä eteenpäin myös hallin päädyssä sijaitseva katsomo B4 on pyhitetty faneille. Laajennuksen myötä fanikatsomoon tulee noin 200 uutta paikkaa. Kaikki ovat seisomapaikkoja ja katsomoiden istuimet huputetaan.

Sykäys uudistukseen lähti liikkeelle säännöllisistä keskusteluista IFK:n kannattajaryhmien kanssa.

– Faniryhmät ovat jo pitkään toivoneet katsomon laajentamista hallin päätyyn. Olemme kuunnelleet fanejamme ja tehneet muutoksen, joka astuu voimaan tämän kevään pudotuspeleissä, kertoo IFK:n myyntijohtaja Markus Lindström.

Runkosarjan aikana Stadin Kingit -kannattajaryhmä on käynyt IFK:n peleissä, mutta yhteisen fanikatsomon järjestäminen ei kesken sarjakauden onnistunut. Syksyn CHL-ottelussa IFK-Davos faneille järjestettiin koko päätykatsomo ja kokeilu oli erittäin onnistunut. Siitä lähtien yhteistä, laajempaa fanikatsomoa on järjestetty yhdessä faniryhmien kanssa. Tavoitteena on IFK:n fanien aiempaa parempi palvelu ja ottelutapahtumien tunnelman koheneminen.

– Faneja on ollut kahdessa paikassa hallia, eikä se ole kenenkään kannalta toimiva tai mielekäs järjestely. Muutoksen eteen jouduimme tekemään paljon työtä, sillä B4-katsomossa oli paljon kausikorttilaisia.

– Monet olivat istuneet pitkään, jopa vuosikymmeniä B4-katsomossa, mutta kaikki suhtautuivat muutokseen erittäin hyvin, vaikka he joutuivat vaihtamaan paikkojaan. Keskustelut käytiin todella hyvässä hengessä ja haluan kiittää jokaista heistä joustamisesta, Lindström sanoo.

Lisätietoa IFK:n playoff-kausikorteista löydät tästä linkistä.

Näytä kaikki uutiset