FREE.fi | People of HIFK: HIFK:n ilme

People Of HIFK on yhdessä FREE.fi -laskutuspalvelun kanssa tuotettu juttusarja, jossa esitellään ihmisiä ottelutapahtumien taustalta.

OSA 3: Samuli, graafikko & valokuvaaja

”Jääkiekko ja IFK on aina ollut todella lähellä sydäntäni ihan lapsesta asti. Kiinnostuin myös hyvin varhain valokuvaamisesta ja eritoten urheilukuvaamisesta. Syksyllä 2005 yksi unelmistani toteutui ja pääsin Markku Makkosen ansiosta valokuvaamaan IFK-HPK ottelua IFK:lle. Tuosta ottelusta lähtien olen valokuvannut lähes kaikki IFK:n kotiottelut kevääseen 2020 asti. Matkan varrella työnkuva laajeni myös graafikoksi.

Kaikkein parasta tässä on se, että saan tehdä tätä työtä nimenomaan IFK:lle. Tunnen suurta ylpeyttä ja kiitollisuutta että olen näinkin pitkään saanut toimia työtehtävissä IFK:lle.

Paras muisto on ehdottomasti kevään 2011 mestaruus. Erityisesti se onnellisuuden tunne jota koin kun Ville Peltonen, Kimmo Kuhta, Jan Lundell ja Toni Söderholm pääsivät nostamaan kannun käsivarsilleen. Lisäksi huikeita muistoja ovat Talviklassikko-ottelut Stadikalla sekä Kimmo Kuhdan pelinumeron jäädytys Nordiksella.”

Samuli, graafikko & valokuvaaja

FREE.fi tuo vapauden työelämään, mahdollistamalla työn tekemisen kevytyrittäjänä tai toiminimiyrittäjänä. Työtä tekevä pääsee keskittymään olennaiseen, FREE.fi:n hoitaessa byrokratiaviidakon.

Näytä kaikki uutiset