logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Turvallisuus ja lipunmyynti Stadin Gimmojen kotiotteluissa

Tästä löydät tietoa turvallisuusjärjestelyistä ja lipunmyynnistä HIFK:n naisten liigajoukkueen kotiotteluissa.

Koronaviruksen aiheuttaman pandemian takia HIFK:n naisten eli Gimmojen kotiotteluiden pääsylippukäytäntöihin tulee muutoksia. Kaikilla otteluihin saapuvilla pitää olla pääsylippu, jotta otteluissa olleet pystytään tunnistamaan mahdollisten altistumisten varalta. Gimmojen kotiottelut pelataan Malmin Jäähallissa ykköskaukalossa.

Lippuja otteluihin myydään Ticketmasterin myyntikanavissa hintaan 10 euroa (sis. yhden (1) euron tilausmaksun) ja 5 euroa (opiskelijat, eläkeläiset ja lapset 7–18 v).

Pääsylippuja ja kausikortteja myydään vain ennakkoon. Otteluissa myydään ainoastaan Stadin Gimmojen ja HIFK:n fanituotteita, joiden myyntipiste sijaitsee sisäänkäynnin vieressä kahvion sisäpuolella. Suosittelemme korttimaksua. Ennakkoon ostettujen lippujen kulunvalvonta tapahtuu Malmi1-kaukalon sisäänkäynnillä.

TURVALLISUUSJÄRJESTELYT GIMMOJEN PELEISSÄ

Malmin jäähallissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Järjestelyjen tarkoitus on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

Tulethan matsiin vain täysin terveenä ja oireettomana!

Saavu ajoissa paikalle, sisäänpääsy alkaa 30 minuuttia ennen ottelun alkamisaikaa. Huomioithan katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa turvavälin (1–2 metriä). Yskithän erilliseen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Edellytämme kasvomaskin käyttöä tapahtumassa.

Jäähalliin saavutaan omista sisäänkäynneistä: yleisö parkkipaikan puolen pääsisäänkäynnistä ja pelaajat pukukoppikäytävän sisäänkäynnistä.

HUOM! Pukukoppitilat tai alakerran odotusaula on rauhoitettu joukkueiden käyttöön. Näin myös pelaajien kontaktien määrää pystytään rajoittamaan.

Vapaakorttilaisen (SJL:n kortti, lehdistökortti tms) ja IFK:n junnukorttilaisten tulee ilmoittautua Gimmojen Fanimyyntipisteessä, josta he saavat sisäänpääsyyn oikeuttavan pääsylipun. 

Oman katsomopaikkasi voit valita vapaasti, sillä otteluliput ovat numeroimattomat. Edellytämme katsomoissa turvavälejä eri seurueiden välillä (1–2 metriä). Opastusta saat tarvittaessa ottelun järjestyksenvalvojalta. Kaikki katsomopaikat ovat istumapaikkoja.

HUOM! Malmin 1- ja 2-kaukalon välinen katsomotila on varattu kokonaan ottelutapahtumaa varten.

Edellytämme kasvomaskin käyttöä jäähallilla koko ottelutapahtuman ajan. Voit hankkia oman HIFK-kangasmaskin tästä tai ostaa Gimmojen oman kasvomaskin paikanpäältä.

Käsien desinfiointi on tehty jäähallilla helpoksi. Käytävillä on käsidesipulloja muutamissa paikoissa: Saapumisen yhteydessä pääsisäänkäynnin pitkien portaiden päässä, kahviossa, saniteettitiloissa sekä jäähallin puolella. Jäähallilla on myös tehostettu siivousta.

Sport Center Servicen kahvio palvelee ottelutapahtumien ajan. Suosittelemme korttimaksua.

Vältäthän jonottamista! Pääset piipahtamaan kioskissa ja WC-tiloissa sujuvasti myös pelin aikana, sillä pääset takaisin omalle katsomopaikallesi myös pelin ollessa käynnissä.

Tupakointialue sijaitsee jäähallin pääsisäänkäynnin edustalle maalatulla alueella.

Tervetuloa Gimmojen peleihin!

Näytä kaikki uutiset