Muutoksia Kollien pääsylippujen käytäntöihin

Koronaviruksen aiheuttaman pandemian takia HIFK:n A-nuorten, eli Kollien kotiotteluiden pääsylippukäytäntöihin tulee muutoksia. Kaikilla otteluihin saapuvilla pitää olla pääsylippu, jotta otteluissa olleet pystytään tunnistamaan mahdollisten altistumisten varalta.

Lippuja otteluihin myydään Ticketmasterin myyntikanavissa hintaan 6 euroa (sis. toimitusmaksun). Ostokseen lisätään yhden (1) euron tilausmaksu.

Pääsylippuja myydään ainoastaan ennakkoon. Elisa Areenalla ei ole ovimyyntiä.

Kollien kotiottelut sisältyvät edelleen HIFK:n liigajoukkueen kausikorttiin.

TURVALLISUUSJÄRJESTELYT KOLLIEN PELEISSÄ

Helsingin jäähallissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana. Järjestelyjen tarkoitus on tehdä ottelutapahtumasta mahdollisimman turvallinen kaikille osapuolille ja helpottaa tapahtumaan osallistuneiden jäljittämistä mahdollisissa altistumistapauksissa.

Tulethan matsiin vain täysin terveenä ja oireettomana! Tulethan ajoissa paikalle. Huomioithan katsomossa, käytävillä ja muissa yleisissä tiloissa turvavälin (1–2 metriä). Yskithän erilliseen kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaasi. Suosittelemme kasvomaskia.

Oman katsomopaikkasi voit valita vapaasti, sillä otteluliput ovat numeroimattomat. Edellytämme katsomoissa turvavälejä eri seurueiden välillä (1–2 metriä). Opastusta saat tarvittaessa jäähallin järjestyksenvalvojilta. Kaikki katsomopaikat ovat istumapaikkoja.

Maskeja suosittelemme käytettävän jäähallilla koko ottelutapahtuman ajan. Voit myös hankkia oman HIFK-kangasmaskin tästä.

Jäähallin käytävillä käsidesiautomaatteja. Jos huomaat käsidesipisteen tyhjentyneen, ilmoitathan tästä lähellä olevalle jäähallin työntekijälle. Huolehditaan yhdessä käsidesin riittävyydestä! Jäähallilla on myös tehostettu siivousta.

Elisa Areenan kahvio palvelee ottelutapahtumien ajan. Suosittelemme korttimaksua. Vältäthän jonottamista! Pääset piipahtamaan kioskissa ja WC-tiloissa sujuvasti myös pelin aikana, sillä pääset takaisin omalle katsomopaikallesi myös pelin ollessa käynnissä.

Tupakointialue sijaitsee Elisa Areenan sisäänkäynnin edustalla.

Tervetuloa peleihin!

Näytä kaikki uutiset