Färjestad ratkaisi toisessa erässä

IFK – Färjestad BK 0-4 (0-0,0-3,0-1)IFK:n viimeinen ottelu ennen SM-liigan runkosarjan alkamista ei mennyt putkeen, kun Färjestad kävi hakemassa Nordenskiöldinkadulta 4–0-vierasvoiton torstai-iltana. Färjestad tarvitsi ottelusta voiton pysyäkseen mukana taistelussa European Trophyn lopputurnaukseen, ja oli sitä myöten aloitteellisempi koko 60 minuutin ajan. IFK:lle merkityksettömän matsin ratkaisu nähtiin toisessa erässä Färjestadin latoessa kolme maalia kolmessa minuutissa. Maalivahti Joni Ortio pelasi takaiskuista huolimatta hyvin ja piti joukkuetta pitkään pelissä mukana. Päätöserä oli pelkkää kosmetiikkaa ja summerin jälkeen pelaajat suuntasivat fanitapaamiseen. Liigan alkua mietitään ensi viikolla