logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK ja TAG Heuer yhteistyöhön

IFK ja kansainvälisesti tunnettu laatukello TAG Heuer ovat aloittaneet yhteistyön. IFK ja TAG Heuer lanseeraavat yhdessä, numeroidut, Special Edition IFK-TAG Heuer –kellon. Tämän lisäksi TAG Heuer ja Laatukoru näkyvät jäähallin keskeisellä paikalla.

– On todella hienoa, että saimme aloitettua yhteistyön merkittävän kansainvälisen kellobrändin kanssa. TAG Heuerin mukaantulo vahvistaa entisestään IFK:n vahvaa yhteistyökumppanien perhettä.

– Pystymme jälleen kerran tarjoamaan sidosryhmille sekä kannattajille hienon IFK-tuotteen, jota on paljon kysytty ja haluttu, iloitsee IFK:n markkinointijohtaja Roland Carlsson.

– TAG Heuer on innoissaan yhteistyön aloittamisesta IFK:n kanssa kaudella 2012-13. Ylellisen urheilubrändin lisäksi TAG Heuer edustaa täydellisyyttä, dynaamisuutta, tarkkuutta ja äärettömän kovaa kilpailullisuutta. Nämä ovat arvoja, jotka jaamme IFK:n kanssa. Taloudellisesti tasapainoisessa ja hyvässä yhteiskunnassa, IFK on oivallinen kanava kohdeasiakkaillemme, sanoo TAG Heuerin Keski-Euroopan johtaja Nicolas Marion.

TAG Heuer Carrera Automatic –kelloja on saatavana Laatukorun Esplanadin, Ison Omenan, Sellon ja Jumbon liikkeistä hintaan 1890€ (sis. alv). Kellon mukana toimitetaan Special Edition kotelo IFK:n logolla.

Kaikki IFK-fanit, jotka ostavat TAG Heuer kellon Laatukorusta, saavat IFK-logolla brandätyn kotelon.

IFK-TAG Heuer kello sopii hyvin Sinulle, lahjaksi tai palkinnoksi!

Näytä kaikki uutiset