logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

IFK – TPS-matsin ennakko ja kokoonpano

IFK-TPS klo 18.30

IFK pelaa tänään viimeisen kotiottelunsa ennen joulutaukoa, kun TPS saapuu Nordenskiöldinkadulle. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti ja molemmat ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. TPS oli syksyllä parempi jatkoajalla ja stadilaisten vuoro oli voittaa kuukausi sitten. Yhden ottelun vähemmän pelannut turkulaisryhmä on sarjataulukossa kolmen pisteen päässä kahdentenatoista, ja tämän illan matsia voidaan pitää syystäkin kuuden pisteen pelinä. Sekä IFK että TPS ovat keränneet pisteensä kotiotteluista ja petolaumalla onkin pieni henkinen yliote illan vierailijaansa. Täytyy kuitenkin muistaa, että vastustajalla ei ole tänään mitään hävittävää ja on sen vuoksi vaarallinen. Kova paine ja näyttämisen halu ruokkivat tänään petolaumaa, joka haluaa näyttää kotiyleisölleen parasta osaamistaan.

Peltonen:” Raju meininki alusta lähtien”

IFK sai hyviä uutisia kapteeni Ville Peltosen selvittäessä lääkärintarkastuksen. Peltonen oli aamun treenien jälkeen innoissaan, edellisestä pelistä oli ehtinyt vierähtää jo kolmisen viikkoa (IFK-KalPa 24.11.)

– Kyllähän se on hienoa kun pääsee takaisin kehiin. Se on osa tätä lajia että välillä on jotain pieniä vammoja mutta onneksi ei ollut sen pidempää taukoa, onhan se aina inhottava vaan katsoa sivusta ja vähän turhauttavaakin, kun välillä tuntuu paremmalta ja sit ei paikat kestäkään. Mutta näin se on ja nyt maajoukkuetauon aikana tuli paikat kuntoon ja tänään pääsee itsekin sinne kaukaloon ja niin sanotusti: tulosvastuuseen, Peltonen sanoi ja siemaili samalla kahviaan.

Joukkue harjoitteli maaottelutauon alun lujaa ja huilasi loppuviikon. Treenit jatkuivat sunnuntaina, mistä eteenpäin jengi on valmistautunut tulevaan kahteen matsiin ennen joulutaukoa.

– Tänään on elintärkeä ottelu ja me ollaan valmiita tekemään kurssinmuutos just nyt, tänään. Meidän kaikkien täytyy tuoda se IFK-sydän ja olla koko kropalla mukana ilman minkäännäköisiä selityksiä. Raju meininki alusta lähtien ja ottaa ne kolme pistettä, Peltonen luonnehti tulevaa matsia.

Peltosen mukaan joukkue on katsonut illan vastustajaa videolta, lähtökohta on kuitenkin omassa pelissä ja siihen valmistautumisessa.

– Me ollaan hyvin tietoisia mikä on se tilanne ja mitä siihen nyt vaaditaan. Hyvä semmonen keskittynyt meininki ollut tänään, aamulla katottiin vähän niiden peliä mutta ennen kaikkea siihen omaan peliin on keskitytty ja mitä se on. Valmistautuminen on avainasemassa, jääkiekkoa voi pelata mun käsityksen mukaan vaan täysillä, Peltonen sanoi.

Kokoonpano

Peltosen lisäksi kokoonpanossa nähdään tänään kolme uutta miestä. Roope Talaja tulee Joël Perrault´n ja Peltosen ketjuun, Lennart Petrell Joni Töykkälän ja Jari Sailion duunariketjuun ja Christian Silfver Toni Söderholmin pakkipariksi.

Ottelusta sivussa

Ville Varakas, Kimmo Kuhta, Mikko Kurvinen, Mikko Jokela,Toni Leinonen, Arttu Luttinen, Micke Åsten, Niko Piiparinen ja Siim Liivik.

Lipunmyynti

Lippuja on vielä jäljellä ja pääset hankkimaan omasi täältä. Ovimyynti aukeaa klo 16.30. Huom! Junnukorteilla pääsee sisään.

Tulosseuranta

Voit katsoa matsin myös URHOtv:n nettilähetyksenä.

Näytä kaikki uutiset