IFK – Pelicans-matsin ennakko ja kokoonpano

IFK-Pelicans klo 18.30

Punaisena hehkuva Nordenskiöldinkatu tarjoaa lauantai-illan huumaa, kun IFK saa vastaansa Pelicansin Lahdesta. Yhden ottelun vähemmän pelannut pelikaanilauma on sarjassa yhdentenätoista, vain kolme pistettä, seitsemänneksi valahtaneita, stadilaisia jäljessä. Sarjataulukon sijat 2-12 ovat 8 pisteen sisällä ja kolmen pisteen voitoilla pystyykin tekemään nopeasti ihmeitä. Tänään ei tarvita ihmeitä, vaan täysi pistepotti tavalla tai toisella.

Petolauma teki eilen hukkareissun Raumalle ja tänään joukkueella on paljon näytettävää kotiyleisölle. Esitys Lukkoa vastaan jätti paljon toivomisen varaa, sillä heikon maalinedustapelaamisen lisäksi joukkue otti 8 pikkukakkosta ja onnistui maalinteossa ainoastaan kertaalleen. Pelissä on tänään paljon ja odotettavissa on kolmesta peräkkäisestä tappiosta sisuuntunut kotijoukkue, joka pistää tuulemaan heti alussa.

Joukkueet kohtasivat sarjan alkukierroksilla Lahdessa. IFK johti 1-0 viimeisille sekunneille asti, kunnes Pelicans vei ottelun jatkoajalle vain 23 sekuntia ennen ajan täyttymistä. <strong>Joni Töykkälän</strong> soolomaali toi kuitenkin voiton ja tänäänkin on odotettavissa vähämaalinen ottelu. Vierailijan maalinsuulla nähdään Stanley Cup-voittaja Antti Niemi, jonka varaan lahtelaiset laskevat tänään paljon.

Lauantai-illan pelissä on tiedossa vauhtia ja tunnetta ja yleisöltä pyydetäänkin kärsivällisyyttä aloitusten uusimisten suhteen. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, tulee tämän illan linjurikaksikko uusimaan niitä taas urakalla. Oikeutta jakavat Levonen-Boman, joka on oiva pari illan taistelulle.

Kokoonpano

IFK:n päävalmentaja Pasi Sormunen on tehnyt perjantain matsin jälkeen muutoksia kolmeen ketjuun sekä yhteen pakkipariin. Ilari Melart on tänään sivussa ja Ville Varakkaan pakkipariksi tulee Kristian Tuohilampi. Kultakypärä Tyler Redenbachin kolmikko jatkaa entisellään, Joakim Eriksson ja Markus Granlund saavat oikeaan laitaan Roope Talajan. Ärhäkkä Siim Liivik hyökkää vauhtikoneiden Toni Leinosen ja Iiro Pakarisen kanssa ja Patrick O´Sullivan Lennart Petrellin ja Kimmo Kuhdan kera.

Joni Ortio jatkaa tolppien välissä ja Mika Norja luukulla.

Ottelusta sivussa

Joel Perrault, Jari Sailio, Mikko Kurvinen, Ville Peltonen, Robert Nyholm, Ilari Melart, Joni Töykkälä, Juuso Salmi, Kyle Klubertanz ja Niko Piiparinen.

Näytä kaikki uutiset