Kousa ja Pesonen Leijoniin

Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen valitsi joukkueen EHT-turnaukseen, joka kantaa nimeä Oddset Hockey Games. IFK:sta mukana ovat puolustaja Mikko Kousa, joka oli mukana myös Moskovan turnauksessa sekä hyökkääjä Janne Pesonen, joka nähtiin maajoukkuepaidassa viimeksi marraskuussa pelatussa Karjala turnauksessa.IFK:n 23-vuotias puolustajaMikko Kousaon iskenyt kauden 44 ottelussa tehot 9+13. Ylivoimalla viivassa viihtyvä ”Keke” on erikoistunut kiekon toimittamiseen maalille, mistä tehot ovat pääosin syntyneet. Peli on rullannut muutenkin soljuvasti molemmissa päissä kaukaloa ja tästä osoituksena kutsu maajoukkueeseen.
-Totta kai se hyvältä tuntuu, tietää että on pelannut hyvin. Mun tavoite on pelata maajoukkueessa ja se on yks juttu mitä mä olen aina halunnut ja nyt mä pääsen taas sen tekemään, Kousa iloitsi tiistain treenien jälkeen.
IFK pelaa tällä viikolla kaksi ottelua ennen maaottelutaukoa. Torstaina jengi matkaa Espooseen ja lauantaina on vuorossa Talviklassikko. Kousa painottaakin huolellista keskittymistä molempaan matsiin, ensi viikolla mietitään sitten Stadionottelua, jossa vastassa on Venäjä.
– Nyt keskitytään tähän meidän omaan hommaan ja ruvetaan sitten miettimään kun se päivä lähenee. Meillä on kaksi tärkeetä matsia tässä ja ajatukset on niissä, että saadaan revittyä pisteitä joukkueelle. Pidetään fokus näis muutamis päivis, ettei ajatus lähde karkailemaan.
Kousasta on tulossa hyvää vauhtia varsinainen ulkopelien konkari, sillä vyöllä on viimevuotinen Talviklassikko ja tänä talvena ohjelmassa on kaksi ottelua lisää.
– Kyllähän se on mukava pelata, onhan ne aina vähän isompia tapahtumia, spektaakkeleja. Se on aina vähän erilainen päivä, ei niitä todennäköisesti hirveesti tuu uran aikana. Kyllä noi on ikimuistoisia juttuja mitä pääsee kokemaan, Kousa totesi tiistaina.

Näytä kaikki uutiset