Lennun matsihaastattelu

Paluuottelussaan hattutempun Ilveksen verkkoon iskenyt Lennart Petrell oli matsin jälkeen HIFK-TV:n haastattelussa. Äänenlaatu ei kuitenkaan ollut riittävä julkaistavaksi, ja joudummekin julkaisemaan Catarina Petterssonin tekemän matsihaastattelun poikkeuksellisesti kirjoitetussa muodossa.

​Tässä on haastateltavanaLennart Petrell, 6-1 –voitto ja palkintopöydän putsaus. Mitkä ovat nyt fiilikset pelin jälkeen?- Oli aika ikimuistoinen päivä, kaikkine jännityksineen, jäälle asteluineen, maaleineen ja voittoineen. Kyllä tos varmasti tapahtui enemmän kuin monena kautena yhteensä, ainakin sellainen fiilis on nyt.
Aikamoinen paluumatsi. Oli perhosia vatsassa, kun astuit jäälle?
– Itse asiassa oli kyllä aika paljon tänään. Vähän helpotti kun vedin päikkärit tossa. Sanoinkin Pakariselle, jonka kanssa istutaan vierekkäin, että mä olen nyt varmaan puolen tunnin aikana katsonut kelloa kolkytkertaa, tässä sais peli pikkuhiljaa alkaa pian. Sit kun asteli tonne jäälle…tommonen vastaanotto, kyllä siinä vähän oli pala kurkussa. Ihan hyvä, että pääsi tohon peliinkin keskittymään.
Miltä hattutempun tekeminen paluuottelussa tuntui ?
– Hyvältähän se tuntui. Se tuli vähän niin kuin puolivahingossa. Aina kun koski kiekkoon, niin tuli maali. Eikä se yleensä ihan niin mee ja ihan loistava homma, että tänään meni niin.
Oliko sulla perhettä tai kannustusjoukkoja katsomassa peliä?
– Oliskohan ollut jotain toistakymmentä ihmistä katsomassa ja sitten totta kai paljon muitakin tuttuja, mut läheisiä oli aika reippaasti.
Onnittelut vielä voitosta. Mites homma jatkuu tästä eteenpäin?
– Mä oletan, että meillä on sunnuntaina huilipäivä. Mä taidan käydä lenkillä, että palautuu tästä pelistä. Eka peli kuitenkin niin pitkään aikaan, ei ole sellaista rutiinia vielä, kroppa voi olla vähän ihmeissään huomisaamuna. Maanantaina treenataan ja ollaan sitten valmiita hakemaan pisteet tiistaina.

Näytä kaikki uutiset