live
0-0

Pikkujoulutunnelmia viikonlopulta

IFK:ssa riitti kiirettä viikonloppuna. Joukkueen ollessa perjantaina Jyväskylässä, järjesti seura pikkujoulun yhteistyökumppaneilleen ja faneilleen. Lauantain kotipelissä pelaajien isät oli kutsuttu seuraamaan matsia ja sunnuntaina vuorossa oli pikkujoulu pelaajien ja organisaation työntekijöiden lapsille.

Perjantai-iltapäivänä pelatun lämminhenkisen jääkiekkomatsin jälkeen seurue siirtyi uusittuun Royal Clubiin. Seuran toimitusjohtaja Jukka Valtasen tervetuliaispuheen jälkeen myyntijohtaja Markku Makkosen osuus kävi yleisön lämmittämisestä ennen virallisen ohjelman alkamista.

IFK:n hallituksen puheenjohtaja Timo Everi esitteli Helsinki Garden-projektia, mitä seurasi Idealist Groupin perustaja Saku Tuominen esitelmä jääkiekosta muuttuvassa maailmassa. Eurooppa –ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb puhui jaksamisesta nykypäivän haasteellisessa työelämässä ja Formula 1-talli Lotuksen markkinointijohtaja Stephane Samson avasi yhteistyökumppanuuden saloja F1-maailmassa.

Perjantain tilaisuuden päätti ruokailu ja yhteistilaisuus Main Streetilla, jossa paikalla oli myös fanit ja muuta ohjelmaa.

Näytä kaikki uutiset