logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Elisan Perhepäivä

Nordenskiöldinkadulla järjestettiin lauantaina Elisan Perhepäivä yli 500 hengelle. Tapahtuman juontajana oli Mikko Leppilampi ja pääesiintyjänä Krista Siegfrids.

Elisan Yritys-ja Liiketoiminnan Johtaja Pasi Mäenpää piti iltaa onnistuneena ja kertoi ennakkoilmoitusten perusteella paikalla olleen arviolta 300 lasta.

– Perheet ovat ottaneet tämän hyvin vastaan, Mäenpää iloitsi.

Elisa on järjestänyt Perhepäivän jo neljänä perättäisenä vuotena. Ensimmäisellä kerralla paikalla oli 200-300 henkeä ja tapahtuma on kasvanut sen jälkeen tasaisesti. Mäenpään mukaan tapahtuma on niin suosittu, että kutsujen lähettämisen jälkeen paikat täyttyvät viikossa.

– Ihmiset kyselevät jo etukäteen, että onko perhepäivä tulossa. Tästä on tullut aika hyvä traditio.

Elisa on ollut jo useamman vuoden yksi IFK:n pääyhteistyökumppaneista. Täksi kaudeksi tullut Petoluolan joustokaukalo ja Elisa Areenan turvapleksit lukeutuvat yhteistyön hedelmiin. Tämän lisäksi yhteistyötä on mm. tietoverkkojen ja Elisa Lompakon kanssa.

– Meille sponsorointi on aivan erilaista kuin mitä se on monelle muulle. Me haluamme olla luomassa niitä tapahtumia ja elämyksiä, ja jääkiekko ja IFK sopivat siihen hyvin. Näkyminen, mikä on monelle se tärkein asia, on meille se piste iin päälle.

– Tämä on se miksi me oikeasti olemme IFK:n kanssa yhteistyössä. Saadaan perheet mukaan ja pystytään viihdyttämään meidän asiakkaita ja kumppaneita, Mäenpää sanoi tapahtuman hulinassa.

Näytä kaikki uutiset