logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Harjoituskauden valmistelu täydessä vauhdissa

Kello tikittää ja reilun viikon päästä alkava harjoituskausi lähestyy. Se on pitänyt joukkueen johtoryhmän kiireisenä, sillä harjoittelu pitää valmistella koko kesäksi. Johtoryhmä on pitänyt palaveria toisen perään joukkueen rakennetta ja pelaajien harjoittelua suunnitellen.

Joukkueenjohtaja Ari Halttunen on ollut yhtä kiireinen kuin kauden aikanakin. Ensi kauden otteluohjelmasta ei ole SM-liigan osalta vielä tietoa, mutta European Trophyn pelipäivät tiedetään.Se vaatii valmistelua ja suunnittelua. Joukkueen videovalmentajana Halttunen osallistuu myös joukkueen rakentamista ja pelitapaa koskeviin palavereihin.

– Olen tehnyt varauksia European Trophyn pelipäiville ja varmistellut meidän joukkueemme harjoituspaikkoja laaditun aikataulun mukaan, Halttunen kertoo.

– Johtoryhmä tekee koko ajan töitä, koska harjoitukset alkavat viikon päästä. Kun pelaajat palaavat lomalta, kaiken pitää olla valmista.

Ensimmäinen harjoitusjakso alkaa reilun viikon päästä ja päättyy kesäkuun puolivälin tienoilla. Heinä- elokuun vaihteessa omatoiminen jakso päättyy ja joukkueharjoitukset alkavat. Huhtikuun lopun ja ensi kauden alun väliin mahtuu valtava määrä erilaisia harjoituksia, pelimatkoja ja muuta yhteistä toimintaa

– Tätä valmistelutyötä alettiin tietysti tehdä jo kauden aikana. Nyt sitä jatketaan ja varmistetaan suunniteltujen aikataulujen pitävyys, Halttunen sanoo.

Näytä kaikki uutiset