IFK kaatui saappaat jalassa

SaiPa – IFK 3-1 (1-1,1-0,1-0)

IFK taisteli loppuun asti mutta matka maalin takaa-ajoasemasta maalin voittoon oli liian pitkä taitettavaksi Kisapuistossa lauantaina. Kaksi kertaa antautumaan joutunut Ville Husso piti stadilaiset pelissä 35 torjunnallaan, yhdellä tehdyllä maalilla ei vieraspeleistä kuitenkaan voittoja kaavita. Arttu Luttisen kauden ensimmäinen täysosuma toi stadilaiset ylivoimalla tasoihin ottelun 16.minuutilla. Esityön maaliin tekivät Niko Piiparinen ja Jason DeSantis. Patrick Davis vei soolollaan isännät toistamiseen johtoasemaan 23 minuutin pelin jälkeen, mikä riitti lopulta voittoon asti. Tappioiden ja loukkaantumisten rasittama joukkue ei pystynyt nousemaan tasoihin, vaikka aikaa oli reilusti. Lopullinen niitti tuli 23 sekuntia ennen loppua, kun Davis kruunasi oman ja koko joukkueen illan tekemällä lukemat 3-1 tyhjiin. Myös kauden ensimmäinen kohtaaminen syyskuun lopussa päättyi samoihin lukemiin.

IFK:n päävalmentaja Raimo Summanen näki ottelun olleen parempi kuin ensimmäinen kohtaaminen.

– Tässä oli paljon hyvää, pelattiin voitosta ja hävittiin. Siinä mielessä ei voi olla tyytyväinen ollenkaan, Summanen analysoi matsin jälkeisessä haastattelussa.

Joukkue joutuu lähtemään tauolle synkissä merkeissä: 8 edellisestä ottelusta saldona on vain yksi voitto. Summasen sanoi joukkueen pitävän pientä taukoa ja palaavan sorvin ääreen ensi viikolla.

– Käydään maanantaina se palaute läpi joukkueen ja yksilön tasolla videoiden kanssa. Harjoitteiden muodossa mennään näitä asioita, missä on parannettavaa, Summanen suunnitteli.