logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

IFK nappasi voiton kauden kolmannessa paikallispelissä

Jokerit-IFK 1-4 (1-2, 0-0, 0-2)

Kauden aiemmat paikallispelit olivat IFK:lta vaisuja, mutta perjantai-iltana joukkue oli kuskin paikalla heti alusta lähtien. Juuso Puustinen ja Iiro Pakarinen tekivät avauserässä maalin mieheen ja Henrik Forsberg ja Corey Elkins viimeistelivät kolmannessa erässä loppunumeroiksi 4-1-voiton.

Jokerit keskittyi pelissä ottamaan jäähyjä enemmän ja vähemmän törkeistä rikkeistä ja IFK pääsi jauhamaan tehokasta ylivoimapeliään yhteensä melkein 15 minuuttia. Ylivoiman saldona oli avauserän kaksi maalia. Puolustuspäässä IFK oli läpi ottelun rauhallinen, ja koko joukkue suojeli omaa maalia uhrautuvasti.

– Tämä oli meiltä hyvää vieraspelaamista. Olimme kaikki kolme erää hyvin mukana ja joka äijä puolusti viimeiseen asti omaa maalia, kertoi voittomaalin tehnyt Pakarinen.

Oman maalinsa Pakarinen ampui huonosta asennosta b-pisteen kaarelta, mutta osui ylänurkkaan.

– Syöttö tuli vähän eteen ja ammuin vain maalia kohti. Veskari oli vähän myöhässä ja sinne se upposi, Pakarinen sanoi.

Joukkueen peli on loksahdellut mukavasti kohdalleen viime viikkojen aikana. Pistesaldo on kohentunut ja sijoitus sarjataulukossa noussut kohisten.

– Hyvään suuntaan ollaan menossa, mutta ei tätä voittoa kannata kauan mehustella. Huomenna pitää olla taas sata lasissa.

IFK kohtaa huomenna vieraissa Pelicansin alkaen kello 18.30. Ottelun radioselostuksen voit kuunnella Metro FM:n taajuudella.

Ottelun tilastot

Näytä kaikki uutiset