logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Ilves parempi rankkareilla

Toni Söderholmille 400 liigaottelua täyteen.

Ilves – IFK 2-1 VL (0-0,1-0,1-1,0-0,1-0)

IFK:n tiivis puolustuspeli ja maalivahti Antti Oren huippuilta takasivat yhden pisteen sarjakakkosen vieraana Hakametsässä perjantaina. Ilves johti Daniel Corson ylivoimamaalilla kolmannen erän alkuun asti ja oli kiinni täydessä pistepotissa. Kultakypärä Juuso Puustinen tasoitti ottelun kauden ensimmäisellä maalillaan ja onnistui ainoana IFK-pelaajana rankkariskabassa, joka lopulta kirjattiin kotijoukkueelle.

Liigauransa 400. ottelun pelannut Toni Söderholm kuuli tasaluvusta hetki ennen matsia, eikä lähtenyt tekemään asiasta suurempaa numeroa. Kotijoukkueen kova alkurynnistys oli tiedossa ja kaikki keskittyminen oli siinä.

– Aika raikkaasti Ilveksen hyökkäyspeli toimi, jouduttiin ensimmäisessä erässä jäädyttämään peliä ja samalla hyökkäyspelaamisesta lähti paras terä pois. Peli parani loppua kohden ja saatiin enemmän järkeä pelaamiseen ja ihan lopussa oli muutama hyvä maalipaikka, Söderholm analysoi Hakametsän iltaa.

Söderholm nosti esiin hyvän pelisuunnitelman lisäksi toimivan ylivoimapelin. Prosentit olivat kohdillaan, kahdesta ylivoimasta jälkimmäinen tuotti tulosta. Puustisen näyttävään ylivoimamaaliin syötöt merkittiin Ville Peltoselle ja Corey Elkinsille.

Kehuja riitti myös 26 kertaa torjuneelle Orelle.

– Ore johtaa peliä hyvin äänellään ja hänen edessään oli muutenkin hyvä pelata, Andy pelasi hyvän matsin.

Pelipaitaa vedetään päälle huomenna Nordenskiöldinkadulla, kun vieraaksi saapuu Rauman Lukko. Tervetuloa!

Näytä kaikki uutiset