logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Kasvaako voittoputki seitsemään?

KalPa - IFK kello 17.00.

IFK hakee jatkoa kuuden ottelun voittoputkelle tänään, kun joukkue pelaa vieraissa KalPaa vastaan. IFK kohtasi torstaina vieraskentällä Ässät ja vei ottelun tyylikkäästi numeroin 5-1. Itseluottamus tämän myötä on varmasti kohdallaan illan matsia ajatellen ja kuten viimeisimmät matsit ovat osoittaneet, joukkue on erinomaisessa vireessä.

Pudotuspeliviivan alapuolella keikkuva KalPa on ollut IFK:lle hankala vastustaja aikaisempina kausina vieraissa, eikä voitto Niiralan montusta ole koskaan tullut helposti. Tänä syksynä apina saatiin pois harteilta, sillä IFK voitti joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen Kuopiossa lukemin 2-1.

Niiralan montun kaukalo ei ole muutamille IFK:n pelaajille vieras paikka, sillä stadilaisten kokoonpanossa on tällä kaudella muutama savolaistaustainen pelaaja. Viikko sitten Kuopiosta Stadiin siirtynyt Jasse Ikonen kohtaa tänään ensimmäistä kertaa kasvattajaseuransa IFK:n paidassa ja nälkä on varmasti kova päästä näyttämään entisille joukkuekavereille, että peli kulkee. KalPassa liigauransa aloittanut Iiro Pakarinen taas valittiin eilen Itsenäisyyspäivänä Vuoden Suonenjokelaiseksi. Liigan maalipörssiä johtava Juuso Puustinen on myös kotoisin kalakukkokaupungista.

IFK:n kokoonpano

Kiekko putoaa jäähän kello 17.00. Ottelun radioselostuksen voit kuunnella tuttuun tapaan Metro FM:n taajuudella.

Näytä kaikki uutiset