logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

Kolmen pelin viikko ennen taukoa

IFK pelaa kolme peliä ennen maaottelutaukoa. Viimeinen puristus alkaa tiistaina Hämeenlinnassa ja Nordenskiöldinkadulla isännöidään torstaina Lukkoa ja lauantaina Bluesia. Koko nelikko on sarjassa kolmen pisteen sisällä, Lukolla pisteitä on 73, HPK:lla 72, IFK:lla 70 ja Bluesilla 70. Tämän viikon jokaisessa matsissa on panosta molemmin puolin ja nämä ovat juuri niitä pelejä, missä joukkueen iskukyky punnitaan. IFK saa kokoonpanoon tällä viikolla kokeneet Toni Söderholmin ja Kimmo Kuhdan. Valmennusjohto tekee päätökset pelaamisesta ja lopullinen kokoonpano matseihin on tiedossa pelipäivinä.

Petolauman vieraspelaaminen on ollut tällä kaudella varsin hampaatonta, kolmen pisteen voittoja on raavittu ainoastaan viidesti. Vertailun vuoksi todettakoon, että IFK on voittanut eniten kotipelejä (3 pist.) koko liigassa tällä kaudella, 15. Vieraspelaamista on mahdollisuus kohentaa huomenna HPK:ta vastaan, ja penkin alle menneen tammikuun tasauksen myötä, latinki pitäisi olla kohdillaan.

Nordenskiöldinkadun tunnelma oli viime viikon kahdessa matsissa sitä kuuluisaa punaista. Kotiyleisö eli vahvasti mukana ja joukkue palkitsi kannattajansa ja itsensä täydellä pistepotilla. Loppuviikon matseihin on ollut kova kysyntä ja liput kannattaakin hankkia ajoissa. Maaottelutauon jälkeen palataan tositoimiin Petoluolassa vasta 19.2. ottelulla Pelicansia vastaan.

Liput myy Lippupalvelu

IFK-Lukko 31.1.klo 18.30

IFK-Blues 2.2. klo 17.00.

Tervetuloa Nordenskiöldinkadulle!

Näytä kaikki uutiset