logologo
HIFKKärpät
pe 01.03.2024 klo 19:30

Koneet taas käyntiin

Lähtölaukaus ensi kauteen kuultiin maanantaina, kun joukkue aloitti reilun kolmen viikon loman jälkeen harjoittelun. Muutama soturi on vielä toipilaana viime kaudella tulleiden kolhujen takia, mutta muut painelevat jo menemään sata lasissa.

– Ihan hyvältä treenaaminen on taas tuntunut. Käynnistelimme viime viikolla itseksemme harjoittelua pienemmällä porukalla. Näin tehtiin siksi, että kun joukkueen harjoitukset alkavat, ei tulisi turhaan mitään kipuja, Toni Söderholm kertoi.

Ensimmäisellä harjoittelujaksolla keskitytään yksilötason ominaisuuksien kehittämiseen. Harjoittelua räätälöidään yksilöiden ja pelipaikkojen mukaan.

– Olemme tehneet jo tosi hyviä juttuja ja kehitetty lajinomaisia asioita. Ryhmässä on hyvä ja työteliäs meininki.

Söderholm on itse vielä toipilas, sillä kauden lopussa tullut kolhu ei ole täysin parantunut. Treenaaminen sujuu jo, mutta juoksemaan hän ei vielä pysty.

– Pudotuspeleissä SaiPaa vastaan jalkapöytään tuli murtuma kiekoniskusta. Pystyin pelaamaan loppuun asti, mutta kauden jälkeen kävelin pari viikkoa kepeillä.

Harjoituksissa on tässä vaiheessa mukana paljon nuoria pelaajia. Söderholm kehuu erityisesti nuorten fyysisiä valmiuksia ja asennetta.

– Innokkaita kundeja. Se on tärkeää, että niillä vaikuttaa olevan antennit ylhäällä. Oppimishaluisia pelaajia, Söderholm kehui.

Näytä kaikki uutiset