logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

Kova työ jäi ilman palkkiota

SaiPa-IFK 2-1 (1-0, 0-1, 1-0)

IFK:n kahdeksan matsin voittoputki meni poikki perjantai-iltana Lappeenrannassa. IFK pelasi erittäin hyvän ottelun, mutta vastustajan maalivahti Jussi Markkanen oli loistavassa vireessä ja IFK:lta puuttui maalipaikoissa ripaus onnea. Kisapuistossa nähtiin erittäin vauhdikas ja tasainen ottelu, jonka isäntäjoukkue käänsi voitoksi vajaat neljä minuuttia ennen päätössummeria tulleella maalilla.

Tiistain kotipelissä IFK ei ollut parhaimmillaan kahdessa ensimmäisessä erässä, mutta nyt joukkue oli heti alusta lähtien liikkeellä erittäin hyvällä jalalla. Joukkue taisteli loppuun asti, mutta voitto jäi tällä kertaa haaveeksi. IFK:n ainoan maalin teki toisessa erässä laitahyökkääjä Ryan Thang. Mika Partasen syöttämä osuma oli Thangille ensimmäinen IFK:n riveissä.

Ottelun tilastot

IFK on seuraavan kerran kaukalossa lauantaina, kun Rauman Lukko saapuu kauden toiselle vierailulle Stadiin. Ottelu on IFK:n viimeinen ennen melkein kahden viikon sarjataukoa. Siis punaista päälle ja klyyvarit kohti Nordista. Kiekko putoaa jäähän kello 17.00.

Flabat matsiin voit skaffata Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset