logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Kovat panokset pöydässä

SaiPa-IFK klo 18.30

Lappeenrannassa pelataan tänään kovista panoksista, kun SaiPa kävi hakemassa 3–2-voiton Nordenskiöldinkadulta torstaina. Voitolla pelit jatkuvat sunnuntaina, tappiolla pelit loppuvat tämän kevään osalta. Pelin henki on harvinaisen selkä ja veitsi kurkulla oleva petolauma suuntaa taistelutahtoisena kohti kauden tärkeintä ottelua. Lähtötilannetta helpottaa viime lauantain onnistunut reissu Kisapuistoon. Ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt SaiPa tarvitsi pisteen varmistaakseen playoff-paikkansa, IFK kolme pistettä pitääkseen toiveet suorasta pudotuspelipaikasta elossa. Jengi vastasi haasteeseen ja palasi idästä täyden pistepötkön kanssa takaisin Stadiin.

IFK lopetti runkosarjan neljän peräkkäiseen vierasvoittoon ja sitä samaa draivia tarvitaan tänään. SaiPa pelasi eilen kypsän vieraspelin ja hyödynsi stadilaisten virheet kovalla prosentilla. Asetelmat ovat kääntyneet tähän otteluun ja valkoisessa nurkkauksessa oleva IFK lähtee haastajana. Stadilaisia on koeteltu pitkin kautta ja vaikeudet ovat hitsanneet joukkuetta yhteen, mikä pitäisi näkyä illan matsissa. Odotettavissa on kovaa taistelua ja joukkueen eteen pelaamista teemalla yksi maali enemmän, tavalla tai toisella.

Kokoonpano julkaistaan iltapäivällä.

Ottelun selostus

Harri Hinkkanen ja Hakki Hagman selostavat ottelun Metron taajuuksilla klo 18.20 alkaen. Metro FM Taajuudet: Keski-Uusimaa (FM 91,6 mhz), Stadi (FM 95,2 mhz & Kaapeli 91,3 mhz). Netissä www.metrofm.fi

Tulosseuranta

Voit katsoa matsin myös URHOtv:n nettilähetyksenä.

Näytä kaikki uutiset