logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Nyt se alkaa!

IFK avaa liigakauden 2013–2014 kotiottelulla Espoo Bluesia vastaan.

Liigakauden avausmatsi Helsingin Jäähallissa pelataan tänään perjantaina kello 18.30 alkaen ja IFK:n vieraaksi saapuu Espoo Blues. IFK lähtee kauteen joukkueella, jossa on ollut paljon vaihtuvuutta viime kaudesta.

IFK osallistui elokuussa ja syyskuun alussa pelattuun European Trophyyn. Kahdeksasta ottelusta saldoksi jäi neljä sarjapistettä, eikä joukkue selvinnyt joulukuussa pelattavaan lopputurnaukseen. IFK:n parhaat pistemiehet European Trophyn otteluissa olivat Toni Söderholm (2+3), Juuso Puustinen (0+5), Matti Kuparinen (2+2) ja vain puolet otteluista pelannut Tony Salmelainen (1+3). Paras maalintekijä oli Rico Fata (3+0).

Blues aloitti Liigakautensa eilen kotipelillä TPS:aa vastaan ja kuittasi jatkoaikavoiton numeroin 4-3. Harjoituskaudella joukkue pelasi kymmenen ottelua, joista se voitti neljä (Pelicans, Växjö, Ilves ja AIK).

IFK:sta kapteeni Ville Peltonen on toistaiseksi sivussa lievän loukkaantumisen takia. Sairastuvalla ovat myös erinomaisesti European Trophyn otteluissa pelannut puolustaja Juuso Salmi, keskushyökkääjä Corey Elkins ja laitahyökkääjä Petr Stloukal.

Peltosen ollessa sivussa IFK:n kapteenina toimii Matti Kuparinen.

Joukkueet ovat kohdanneet kolmen viime kauden aikana 15 kertaa. IFK on voittanut peleistä 11, mukaan lukien kaikki seitsemän kotiotteluaan.

Tule tsekkaamaan, miltä tämän kauden IFK näyttää. Liput otteluun voit skaffata ennakkoon Lippupalvelusta. Jäähallin lipunmyynti aukeaa kello 16.30.

Ottelun selostuksen voit kuunnella Metro FM:ltä, äänessä tuttuun tapaan Nordiksen kultakurkku Harri Hinkkanen ja IFK-legenda Matti Hagman.

Näytä kaikki uutiset