logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Pakarinen: Ei parane jäädä murehtimaan menneitä

IFK:n joukkueessa katseet on suunnattu jo torstain Ässät-peliin.

Liigakauden ensimmäisestä viikonlopusta ei jäänyt IFK:lle käteen juuri mitään. Turpaan tuli kaksi kertaa, mutta niitä ei auta enää märehtiä. Joukkue vietti maanantaina vapaapäivää ja palaa sorvin ääreen tiistaina. Sitten aletaan laittaa pakettia kuntoon torstain Ässät-peliä varten.

– Paljon on tekemistä. Jokerit sai sunnuntain pelin ekassa erässä helposti pari maalia. Toisesta erästä lähtien saimme omaa peliä paremmin käyntiin. Ihan niin kuin Bluesia vastaan, loppua kohti paransimme, kertoo Iiro Pakarinen, joka oli molemmissa otteluissa IFK:n parhaita pelaajia.

– Häviäminen ei tietenkään ole mukavaa, mutta jokaisesta pelistä pitää oppia. Ei parane jäädä murehtimaan menneitä pelejä, vaan lähteä määrätietoisesti kohti torstain matsia. Molemmissa viikonlopun matseissa meillä oli hyviä asioita, ne pitää ottaa mukaan seuraaviin peleihin.

Jotta voittoja alkaa tulla, perusasiat pitää tehdä huolella, kaksinkamppailuista ja syöttämisestä lähtien. Kun perusasiat alkavat toimia, peli alkaa rullata.

– Tiistaina vedetään normaalit, kovat harjoitukset, käydään edellistä peliä läpi ja aletaan hiljalleen keskittyä torstain matsiin. Pääpaino on siinä, että saadaan oma peli pysymään kasassa 60 minuutin ajan, Pakarinen sanoo.

Näytä kaikki uutiset