Pakarinen: Pitää olla hereillä

Faneilla Megamatka matsiin - tiedossa tulitukea katsomosta.

TPS – IFK klo 17.00

IFK:n kolmen ottelu viikko jatkuu tänään Turussa HK-areenalla TPS:n vieraana. Stadilaiset kohtasivat eilen sarjan kärjessä viilettävän Kärpät ja vaikka IFK joutuikin tällä kertaa antautumaan oululaisten paineen alla, viimeinen erä oli joukkueelta kovaa taistelua. Tämä varmasti antaa tarvittavan tunnelatauksen tämän päivän vieraspeliä varten.

IFK ja TPS ovat kohdanneet jo kaksi kertaa tämän kauden aikana, ja IFK on voittanut molemmat ottelut selkein lukemin 4-1 ja 4-0. Tämän illan otteluun lähdetään siis hakemaan jo kolmatta päänahkaa turkulaisista.

Yhden pelin enemmän pelannut TPS on sarjassa tällä hetkellä sijalla 13. ja IFK pari pykälää ylempänä. Voitto tänään tietäisi IFK:lle jälleen nousua pudotuspeliviivan paremmalle puolelle.

IFK-hyökkääjä Iiro Pakarinen kertoi eilisen matsin jälkeen ajatuksiaan tulevasta TPS-matsista.

– Kova vieraspeli on tulossa ja ehjät 60 minuuttia kun saadaan pelattua niin varmasti on hyvät mahdollisuudet tuoda pisteet himaan.

Vaikka IFK on voittanut kauden aikaisemmat ottelut turkulaisia vastaan, voitto ei siltikään ole koskaan kiveen kirjoitettu. TPS on saanut myös vahvistusta puolustukseensa kokeneesta slovakialaispuolustajasta.

– Kuulin että TPS on saanut järkälemäisen entisen änäripakin, Milan Jurcinan vahvistukseksi. Varmasti tulevat kovaa päälle heti alusta lähtien, meidän pitää olla hereillä ja kova peli on varmasti tulossa.

Tänään joukkue ei todellakaan ole Turussa yksin, matkaan mukaan on lähdössä lähes 500 fania kannustamaan omiaan kohti voittoa.

– Onhan se ihan mielettömän hienoa kun niin paljon faneja on tulossa paikalle. Tuo varmasti sellaista kotimatsin tuntua vaikka vieraissa ollaankin. On hieno homma saada noin paljon faneja taakse.