logologo
HIFKKooKoo
pe 23.02.2024 klo 19:30

Perjantai-illan vieraspelissä vastassa SaiPa

SaiPa-IFK kello 18.30

IFK:lla on tänä iltana edessä toiseksi viimeinen peli ennen joulutaukoa. Vastassa on SaiPa pahana vieraspelipaikkana tunnetussa Kisapuistossa. Joukkueet kohtaavat tänään kolmatta kertaa tällä kaudella. SaiPa voitti kaksi ensimmäistä matsia, ensimmäisen syyskuussa Nordiksella ja toisen Lappeenrannassa juuri ennen marraskuun maaottelutaukoa.

Ainoa muutos viime pelistä IFK:n kokoonpanossa on Iiro Pakarisen siirtyminen Ville Peltosen ja Juuso Puustisen keskelle ja Jasse Ikosen siirtyminen kolmosketjuun Mika Partasen ja Toni Leinosen keskelle. Ville Husso jatkaa maalilla ja tuore vahvistus Joakim Lundström on varamaalivahtina.

SaiPa on ollut vahvassa iskussa koko syyskauden. Meno ei ole laantunut missään vaiheessa ja nytkin joukkue on voittanut kymmenestä viime pelistään seitsemän. Voittoputkessa oleva IFK joutuu erittäin kovaan paikkaan, sillä SaiPa on tällä hetkellä sarjan paras kotijoukkue. SaiPa on voittanut 16 tämän kauden kotipelistään peräti 14. IFK on viime aikoina kohentanut mukavasti vierassaldoaan. Joukkue on noussut Liigan neljänneksi parhaaksi vierasjoukkueeksi.

Kiekko putoaa jäähän kello 18.30. Radioselostuksen voit kuunnella Metro FM:n taajuudella ja ottelun televisioi Ruutu.fi.

Näytä kaikki uutiset